lechu Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Z tego co ja wiem to KTMy moga byc jedynie skladane w Austri. Panowie nie mylmy pojecie produkcja i montarz. Przeciez KTM sporo podzespolow (podobnie jak inne marki) kupuja sporo podzespolow gotowych np. *felgi EXCEL *gaznik KEIHIN *plastiki UFO *tlok VERTEX itd. Sami to moze produkuja rame, wahacz, ewentualnie silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Zapomniałem-w wielu KTMach siodło jest też włoskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 i hydrauliczne sprzeglo jest magury , ktore jest produkowane we wloszech ;p , a poza tym silnika sa skladane do tej pory recznie w austrii pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A Magura nie jest przypadkiem made in Germany?klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 dwie fabryki ktm sa w Austrii i Mexyku, a gdzie sa produkowane komponenty skladajace sie na caly motor to odrebna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Dzieki za odpowiedzi chodzilo mi tu dokladnie czy ktmy w Ameryce sa robione w Europie i wysylane do stanow ale jak juz widze maja tam swoja siedzibe w meksyku bo zastanwialem sie jak bede ciagnal Ktma ze stanow a beedzie na nim napisane made in austria to nie bede musial wtedy placic cla ale jak sa robione w meksyku to niestety trzeba placic cloDzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 jak bede ciagnal Ktma ze stanow a beedzie na nim napisane made in austria to nie bede musial wtedy placic cla ale jak sa robione w meksyku to niestety trzeba placic clohmmm, odważną tezę stawiasz... dub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Dzieki za odpowiedzi chodzilo mi tu dokladnie czy ktmy w Ameryce sa robione w Europie i wysylane do stanow ale jak juz widze maja tam swoja siedzibe w meksyku bo zastanwialem sie jak bede ciagnal Ktma ze stanow a beedzie na nim napisane made in austria to nie bede musial wtedy placic cla ale jak sa robione w meksyku to niestety trzeba placic cloDzieki i pozdroprzemysl to jeszcze raz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi