Śliwa Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Jak było to wiadomo co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Już dawno na allegro widziałem kurtkę z airbagiem Vanucci :icon_evil: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 tyle że czas napełniania tej kurtki nie jest oszałamiająco szybki i w niektorych sytuacjach nie spełnia swojego zadania ale poza tym jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Parę lat temu taką kurtkę sprzedawał Louis. Nie wiem dlaczego, ale nie była w ofercie zbyt długo.Z moją pamięcią "wystrzeliłbym" na pierwszym parkingu. Ale byłoby śmiechu... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Hm, taniej wyjdzie kamizelka wodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi