Stolzengold Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witajcie. Mam do Was krotka prosbe: planuje nabyc Thundercat z 2000 lub Fazera z 2002. Mam 189cm wzrostu. Kto z Was jezdzil na nich obydwu? Na ktorym jest wiecej miejsca na odnoza? I jakie sa ogolnie wrazenia z jazdy? Dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 po pierwsze: tak naprawdę to wszystko zalezy do czego będziesz używał motocyklaniby t-cat nie należy do ekstremalnych sportów, ale jeśli - powiedzmy - 75% czasu chcesz jeździć po mieście, to wybrałbym coś wygodniejszego przy niskich prędkościachpo drugie: wybór motocykla zależy również od doświadczenia i umiejętności. jak z tym u ciebie?po trzecie: nie ten dział :icon_mrgreen:po czwarte: poczytaj archiwalne posty na forum, bo nie jesteś pierwszy z tego typu dylematamijsz ps. zdublowany przez ciebie temat wyrzuciłem do oczyszczalni. jak zadajesz pytanie na forum to raz: jeśli moderator uzna, że w niewłaściwym miejscu, to przeniesie „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 fazer ma napewno fajną , wyprostowaną pozycje , jest dość dużych rozmiarów , kamapa też dość wysoko ... Jak nie zależy Ci na czystym plastiku to bym brał własnie faziego. Pzdr http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ja zamknę ten temat, by znowu nie pisać setny raz o wymienionych maszynach ;) https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi