morador Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ciekawe, ciekawe takie wspomnienia z imprez hiehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 a o czym to siwadczy ??? O tym ze impreza była przednia!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 pierwszy to ja wyszedlem!! u mnie tez nie spales. kto mozliwy jeszcze zostal? a moze cie jakas laska porwala i u niej spales ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 pierwszy to ja wyszedlem!! u mnie tez nie spales. kto mozliwy jeszcze zostal? a moze cie jakas laska porwala i u niej spales :smile: ciichooo ;) moja Kobieta i tak już mnie nie chce samego nigdzie puszczać... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 HaHa no u mnie tez nie spales bo ja sam u siebie nie spalem... Dotarlem nad ranem do domu dopiero..... :icon_mrgreen: Co tam u Was? Kiedy robicie nastepna impreze :icon_mrgreen: ? Ja juz w Holandii od 10ciu dni. Nawet niezle sie jechalo poza tym ze polowa drogi w deszczu a temp. nie przekraczala 10 st. celsiusza :biggrin: .Aha co z tymi zdjeciami pod pomnikiem? Mozna je gdzies w necie zobaczyc?Pozdrawiam!Do zobaczenia w lipcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 HaHa no u mnie tez nie spales bo ja sam u siebie nie spalem... Dotarlem nad ranem do domu dopiero..... :icon_mrgreen: Co tam u Was? Kiedy robicie nastepna impreze :icon_mrgreen: ? Ja juz w Holandii od 10ciu dni. Nawet niezle sie jechalo poza tym ze polowa drogi w deszczu a temp. nie przekraczala 10 st. celsiusza :biggrin: .Aha co z tymi zdjeciami pod pomnikiem? Mozna je gdzies w necie zobaczyc?Pozdrawiam!Do zobaczenia w lipcu! To nieciekawą miałeś drogę. Tu masz foty http://picasaweb.google.pl/enzosebus/MotoNightTerror1042008. Miłej i lekkiej pracy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Świetne zdjęcia. :) Pod wielką waginą;P Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Jakieś plany na długi weekend? Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Jakieś plany na długi weekend? proponuję założyć drugi temat, więcej osób zauważy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jest tez taki lokal Pod Strzecha, przy drodze z Rzeszowa na Lancut. Jest tam bardzo dobre jedzonko przy przystepnych cenach, wystruj jest rowniez spoko i jest gdzie postawic moto. Oczywiscie jest to tylko alternatywa dla sprawdzonej Dzidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Jest tez taki lokal Pod Strzecha, przy drodze z Rzeszowa na Lancut. Jest tam bardzo dobre jedzonko przy przystepnych cenach, wystruj jest rowniez spoko i jest gdzie postawic moto. Oczywiscie jest to tylko alternatywa dla sprawdzonej Dzidy. no musimy zrobić wkońcu małe spodkanie pod strzechą, juz było to poruszane. Może jakaś niedziela, zamaista na mszę to skoczymy pod strzechę :D Ja się nie wypowiem co do przyszłej niedzili bo nic nie jest jeszcze pewne co będe robił. Ale pomysł jak najbardziej godny rozważenia :wink: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Niedziela lepsza by pocieszyć manetkę, a nie gardło.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 wiec w przyszłym tyg (na tyg) pocieszmy gardło ,a w niedziele manetkę :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 wiec w przyszłym tyg (na tyg) pocieszmy gardło ,a w niedziele manetkę :) pzdr Proszę. Odpoczął i od razu dobrze składa wyrazy w zdania.Po połowie tygodnia proponuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Niedziele mam wolną wiec może jakieś spotkanie mszalne pod strzechą w niedzile ok 12- 13 ??? Co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi