MYCIOR Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a wogole o so chodzi?? Jak poszedłęm do WC i wrociłem to gdzies sie towarzystwo rozpłyneło, no ale udało misie spotkać cześc na zawnątrz , noi tym sposobem dotarłem do domu :icon_twisted: ps Ta opcja z piwem w kolejarza jest niezła, tylko to sie źle kończy bo był moment, ze kazdy przed sobą miał po 2 browary i kazdy gonił następnego,a teraz sie czuje jakby mnie słoń nadepnąl.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a wogole o so chodzi?? Jak poszedłęm do WC i wrociłem to gdzies sie towarzystwo rozpłyneło, no ale udało misie spotkać cześc na zawnątrz , noi tym sposobem dotarłem do domu :) ps Ta opcja z piwem w kolejarza jest niezła, tylko to sie źle kończy bo był moment, ze kazdy przed sobą miał po 2 browary i kazdy gonił następnego,a teraz sie czuje jakby mnie słoń nadepnąl.pzdr O kó....., ładnie daliśmy w palnik, nie pamiętam jakoś za bardzo kto wychodził i jak :icon_eek: Ale dziś mam niezła abrakadabrę czachy :biggrin: Nie wiem kto w tym kraju wymyslił piwo po 2,90 w poniedziałki w Carpe Diem? I jak tu się nie naj*bać w tej cenie ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ehh no i po telefonie :/ Daniel tez zgubił ...podejrzewam ze mi ochrona zawaliła, bo mam przebłyski ze z nimi siedziałem , tylko nie wiem gdzie i po co ? ;-)od dzisiaj jestem niepijący ... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ehh no i po telefonie :/ Daniel tez zgubił ...podejrzewam ze mi ochrona zawaliłapodejrzewam ze to calkiem mozliwe bo ja mielem z nimi spiecie juz jak mlodego odprowadzalem a potem przy wyjsciu jeszcze jakis typ do nas fuczal. lokal fajny piwko tanie ale tych typów z bramki mogliby zmienic :/ do zobaczenia dzis o 21 :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony71 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 nooo było mocno :crossy: :) ale dziś w pracy :smile: masakra ... mi na szczęście nic nie zginęło :biggrin: PS. Wie ktoś może o której (w przybliżeniu) wyszedłem ? :biggrin: tak sobie próbuje wykombinować o której wróciłem na mieszkanie :biggrin: Do następnego :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yani22 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 kur... i znow sie spilem a mialem nie pic tyle - dobrze ze w pore wyszedlem i uratowalem dzien - ale zle bylo do poludnia :/ wrocilem o 00:20 do domu - ale pamietam wszystko ;)pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Yani, ja kimałem u Ciebie ? kurde sam nie wiem :crossy: jak rano wychodziłem to jeszcze byłem wcięty i przerażony brakiem komórki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 :lalag: no to nie zle.Moze dojdizemy droga eliminacji - gdzie/u kogo ty spałeś :P U mnie nie :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) dobra, dobra ;) :biggrin: chodzi mi o to czy jak wyszedlem z carpe diem to już nie miałem telefonu, tzn czy zgubiłem albo ukradli mi tam w knajpie. wie ktoś ?? :lalag: Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez Bohun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 dobra, dobra :rolleyes: :bigrazz: chodzi mi o to czy jak wyszedlem z carpe diem to już nie miałem telefonu, tzn czy zgubiłem albo ukradli mi tam w knajpie. wie ktoś ?? :biggrin: No ja nie pamiętam czy miałes i kiedy, u mnie też nie spałeś :bigrazz: więc ze spania już odpadli Ja i Mycior :icon_mrgreen: Sadził sie do mnie i Myciora jakiś typ w WC :banghead: Ale nasz mistrz kazał nam unikać niepotrzbnych walek :icon_mrgreen: więc może jakiś kuta... obczaił że zostaliście mocno na fazie i skrobneli wam telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yani22 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Bohun - u mnie tez nie spales :banghead: moze pod mostem gdzies :):D zartujeja wyszedlem chyba jako jeden z pierwszych i sam pognalem do domu myslicie cos nad powtorka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 no to ładnie ... :) czyli pewnie u Meander'a ... ?? dzisiaj gadalem z kelnerką z carpe diem, mowi ze ja z danielem bylismy "nachalni" :wink: heh :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 czyli pewnie u Meander'a ... ?? U Meander'a raczej nie bo on poszedł pierwszy a poza tym mieszka gdzies chyba na Krakowskiej południe. Ale wyszły cyrki z tego :icon_biggrin: moze ten tel dalej lezy u tego kolesia. Wazne ze impraz sie udała :icon_twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 U Meander'a raczej nie :icon_razz: pzdr BohunNiestety nie zmieściłbys sie, bo ja sam mam problemy.Dwie kobiety w łóżku zajmują prawie całą jego powierzchnię, a i ja czasem głowę przytulę.A do tego jeszcze TY!!!!Brrrrrr!!!!! pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony71 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 No to koło się zacieśnia :biggrin: u mnie też nie spałeś :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi