MYCIOR Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 MYCIOR - weź więcej to wezmę odrazu do mielca do sklepów motocyklowych - mam tam wtyki i porozdają na auta mieleckich cyklistów... OK.Spoko Damy rade.Im wiecej pojazdów z naklejką tym sezon pewniejszy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@rolrider Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jeszcze raz dzięki ! ! ! :lalag: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Hej!! Jeśli temat nadal aktualny to proponuje knajpke "pod strzechą" to jest gdzieś w połowie drogi pomiędzy rzeszowem a łańcutem, jedzenie średnie, ale piwko zawsze zimne, moto jest gdzie postawić i można na zewnątrz posiedzieć, może sobota 22.III. tak około 16-17?? pzdrlion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Dzień krótki jeszcze a sobota nie wszystkim może pasować ,proponowałbym to samo miejsce ale niedziela ,cos kole 12 można by było gdzieś wyskoczyć posmigać,powrót ,coś na ruszt ,male piwko ,bla bla bla i do domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 sobota 22.III. trocche mi nie pasi bo swieta i bede w domkuu.Noi ten browar to srednio jak tam mamy na moto przylecieć.Moze lepiej sie styknąc np w tygodniu na browarze gdzies na miecie - tak zeby kazdy miał blisko i dało sie piechtolotem wrocić. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 witam, Może w czwartek/piątek zrobimy jakiś popołudniowy wyjazd np. na jakąś pizzę jeśli będzie pogoda, a jak będzie brzydko to wieczorem na piwko.Na pizzę można do Marias'a do Zwięczycy podjechać, pizza niezła a piwa nie sprzedają więc nikomu nie będzie szkoda:Ppozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Tak na dzis to juz wiem ze przyszły tydznień to mi odpowiada tylko PON/WTO/SRO - w CZW spadam do D-cy juz pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Pisząc "niedziela " mialem na mysli raczej coś cyklicznego niż konkrertny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Co powiecie najakieś piweczko w przyszłym tyg??Proponował bym jakikolwiek dizeń od pon(31marca) do czw(3kwietnia). Co wy na to???Pojdziemy sobie na jedno piweczko,no moze dwa tzn jakieś 3 , ale nie wiecej niz 4 no max 5 :icon_eek: pzdr psNa spotkanku bede miał wlepki - "Motocykle są wszędzie ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Co powiecie najakieś piweczko w przyszłym tyg??Proponował bym jakikolwiek dizeń od pon(31marca) do czw(3kwietnia). Co wy na to???Pojdziemy sobie na jedno piweczko,no moze dwa tzn jakieś 3 , ale nie wiecej niz 4 no max 5 :clap: Gdzie umiar, gdzie poprawność?? Czy wszyscy spośród nas motocyklistów są tacy sami. jestem za 31Nawet .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 mi by bardziej pasowało po 2 kwietnia, ale jak bedzie 31 to napewno też zjawię się poznać Was , no i na jedno malutkie piweczko :buttrock: aa, ale to spotkanie ma być w rzeszowie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 tak spotkanko w Rzeszowie , lokal sie jeszcze ustali.No to data 31 poniediziałek. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Pasuje ,przybęde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 nom spox Ja juz pusicłem info w obieg, tak ze moze jakas grupka sie uzbiera. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony71 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Noooo :crossy: to w poniedziałek na pifko :crossy: Proponuje Carpe Diem, całkiem przyjemna knajpka a i w poniedziałki piwo tanie jak barszcz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi