zygizz Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam. Gdzie można kupić poszycie siedzenia do KTM-a EXC 125 z '99 roku ?? Czy można ewntualnie wysłać całe siedzenie do jakieś firmy zajmującej się tym ?? Czy jest może możliwość kupna samej maty ,materiału ?? Jaka jest orientacyjna cena takiej usługi ?? Interesuje mnie poszycie "antypoślizgowe" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek_426 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam. Gdzie można kupić poszycie siedzenia do KTM-a EXC 125 z '99 roku ?? Czy można ewntualnie wysłać całe siedzenie do jakieś firmy zajmującej się tym ?? Czy jest może możliwość kupna samej maty ,materiału ?? Jaka jest orientacyjna cena takiej usługi ?? Interesuje mnie poszycie "antypoślizgowe" .z tego co wiem to można kupić: Olek motocykle Bieslko-biała ul szklana nr tel338151167 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Jeżeli pasuje od SX 2001-2004 to moge załatwić pomarańczowe antypoślizgowe za 100zł ze Stanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 No włanie nie wiem czy bedzie pasować, może ktoś wie ?? Czy te poszycie ma jakis napis, logo i czy nie mogłbyś załatwić w kolorze czarnym?? Ma ktoś może jeszcze inne propozycje ?? A co z materiałem, można gdzieś kupić go" na metry" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Witam! Ja mam świetną propozycje :crossy: Znam firmę, która zajmuje się siedzeniami, obszycia itd. Możesz na życzenie nawet jakieś własne logo sobie wyszyć na siedzeniu :clap: Sam korzystałem z usług tej firmy, wysłałem siedzenie i za tydzień miałem śliczne siedzenie w domu :clap: siedzenie było dość sporo bo na 2 osoby i zapłaciłem chyba 70 czy 80zł. Więc naprawdę polecam :clap: Jest na tej stronie nawet zdjęcie mojego siedzenia ;) Firma ta to http://blitz.kw.pl/Pozdrawiam i daj znać jakie kroki poczyniłeś Edytowane 26 Października 2007 przez patrykt7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 oryginalne u dealera ktm 95zł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 nie działa mi ta stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esflores Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 polecam firmę WERSON pod Warszawą. mi zrobili do BMW GS 650 . extrawww.werson.waw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi