Peny Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 witam witam kolejnego monite i szczęśliwego posiadacza Virago! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witamy witamy kolezanke :) :) tylko czesc ?? do nas ?? :) pozdro :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Hej hej, chciałam tylko powiedzieć CZEŚĆ :icon_razz: :icon_razz: To ja też powiem Cześć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 :notworthy: To ja też powiem Cześć :P No nie tylko cześć i pozdro, ale CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ i POZDROOOOOOOOOOOOOOOO :biggrin:Zimę mamy, a ja myslalam, że przed swiętami wyciągę virago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 No nie tylko cześć i pozdro, ale CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ i POZDROOOOOOOOOOOOOOOO :)Zimę mamy, a ja myslalam, że przed swiętami wyciągę virago. :clap: Tak już lepiej :notworthy: Nitka wiesz, że stawiasz wszystkim żurek :P Taka tradycja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 :D Tak już lepiej :D Nitka wiesz, że stawiasz wszystkim żurek :D Taka tradycja :D Co zrobić? :D Najwyżej wszyscy się potrujemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Albo będziemy wracać w expresowym tempie, żeby zdąrzyć na sedes, jak niektórzy... :D Witam płeć piękną :D Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 no no no!!! wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 No nie tylko cześć i pozdro, ale CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ i POZDROOOOOOOOOOOOOOOO ;)Zimę mamy, a ja myslalam, że przed swiętami wyciągę virago. No Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaj Nitko :D co u Ciebie Anitko :P uważaj na swoją Virażke bo tutaj jest taka jedna łakoma na niskie siedziska :buttrock: nie mówie kto bo dostane jeszcze jaką patelnią przez łeb :icon_twisted: Nitka to teraz będziesz dla Penego jak siostra :icon_razz: Co zrobić? ;) Najwyżej wszyscy się potrujemy ;) z tym żurkiem to my już Cię przypilnujemy żeby on był jak trzeba, a jak już koniecznie chcesz żebyśmy sie potruli to postaraj sie żeby to było ze skutkiem natychmiastowym bo później na trasie rozwijamy prędkości światła w pogoni za potrzebą :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Spóźnione :P Hej/witajcie/siemano/cześć jestem Gładzior, Kuba , mam 17 lat , w sumie nie stoi jeszcze w garażu ,ale można powiedzieć ,że śmigam Hondą Shadow 125 :D Na jednośladach 'latam' od 10 roku życia zaczynałem od niemieckiego Zundappa (2 biegowego :D ) ,potem były dwie kosiarki kolejno Honda Bali i Aprilia Sr. Już mnie przez gg jeden z userów 'nawrócił' ,że z taką pojemnością to ja nie mam co w was kompanów szukać ,ale przywitam się ,bo może kiedyś będę miał odpowiednio mocnego motorka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Który to ku*wa taki mądry że 'nawracać' ludzi mu się zachciało :) :banghead: :biggrin: ...pytanie retoryczne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Od razu lepiej :( witam kolejnego wielbiciela frendzli :icon_razz: Szczeniak ma podobna hulajnoge wiec sie nie przejmuj :icon_eek: :( Witaj :) i pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Siema :D Już mnie przez gg jeden z userów 'nawrócił' ,że z taką pojemnością to ja nie mam co w was kompanów szukać ,ale przywitam się ,bo może kiedyś będę miał odpowiednio mocnego motorka :Dno co Ty, mamy przecież joja :icon_rolleyes: Edytowane 25 Marca 2008 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 uważaj na swoją Virażke bo tutaj jest taka jedna łakoma na niskie siedziska :biggrin: nie mówie kto bo dostane jeszcze jaką patelnią przez łeb :banghead: Jupik!!! ze ja wczesniej nie widziałam, ze to niby ja? Wiesz jaki stosunek mam do virago, a patelnia dostaniesz i gips ci nie pomoze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jupik!!! ze ja wczesniej nie widziałam, ze to niby ja? Wiesz jaki stosunek mam do virago, a patelnia dostaniesz i gips ci nie pomoze :icon_evil: Ja bardzo przepraszam ale nie wiem o co chodzi :lalag: ja mówiłem o... ja... yyy mówiłem... yyy mówiłem o... :banghead: no dobra już niech będzie tylko proszę równo tą patelnia z każdej strony :lalag: a gipsior niestety już nie pomoże bo go nie mam :banghead: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi