Tomasz Rokita Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nie ma i nie bedzie... Nie jestem taki latwy i swoje zasady mam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 powitać nowoprzybyłych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Nie, dzieci na szczęście z tego nie będzie ale gdyby były to już wiadomo jakie imiona by miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kunegunda i Wałbrzych ? zgadłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nie... Raczej Yamaha i Honda :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 .....to dwie dziewczynki? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Lubią wydechy tuningowane ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal95 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Raczej tu nie pasuje ale Ci co latają po Radomiu zapewne nie raz mnie już widzieli . ;P Zielony Pro 50 ;DA tak Ogólnie to witam wszystkich Mam na imię Michał 17 lat i zaczynam właśnie robić Kat.A1 ;)))Lewa! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Siema!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Optymizmu.Pasujesz.Powitać. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal95 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Właśnie często przejeżdżam obok feniksa i widzę ze stoicie prawie codziennie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 ....stoją bo paliwo drogie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 a gdzie tam... przecież ciągle w dół ceny idą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal95 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Zawsze się coś grosza znajdzie żeby bak nie był pusty ; P , wole zatankować niż zapalić ; ) Co sadzicie o tym żeby kupić Yamaha YFZ r125 /Hyosung GT 125R Albo ten albo ten na Start ; ) Edytowane 13 Maja 2013 przez Michal95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Paliwo tanieje i Johny Walker też.Dobry sezon się szykuje :) Nie pal młody.Dał bym sporo kasy by to rzucić w cholere ot tak bezboleśnie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi