Skocz do zawartości

Powitalnia Radomska

jojo41
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :notworthy: my z Karlo chociaz mamy CeBule to zupelnie odmienne (bo moja jest ladna :icon_mrgreen: ) a tu nawet na forum blizniaki !!

Witam kolejne bialo-niebieskie smigielko :buttrock:

Noto elegancko. Widzę że będzie z kim śmigać w lato. :]

Tak się zastanawiam, czy ktoś nie miałby ochoty na jakąś zagraniczną trochę dłuższą traskę po dzikim wschodzie..? Nic konkretnego na razie, aczkolwiek.

Pozdrawiam,

Jakub

Witam wszystkich. Jeszcze nie posiadam motorku ale się rozglądam za czym nie drogim. Jak coś upoluje to pewnie będę potrzebował Waszych cennych rad.

sprecyzuj "czymś nie drogim" :rolleyes:

Edytowane przez Jupik

Myślę nad gs 550t i jakieś małe przeróbki w stronę chopera. Wiem że nie ten silnik ale podobają mi się motorki tego typu a na prawdziwego czopa na razie brak funduszy. Mam jeszcze pytanie jak sprawa ma się z kontrolami przez policje bo nie posiadam na razie prawka A. Mam, B i C. Często kontrolują i czy idzie się dogadać w takiej sytuacji, co grozi za jazdę bez prawka?

Mam jeszcze pytanie jak sprawa ma się z kontrolami przez policje bo nie posiadam na razie prawka A. Mam, B i C. Często kontrolują i czy idzie się dogadać w takiej sytuacji, co grozi za jazdę bez prawka?

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=4480&hl=

zobacz tutaj art 94 :biggrin: z kontrolami różnie bywa ale raczej możesz liczyć na odrobinę szczęścia ale najlepiej wozić w dowodzie zawsze jakąś kasę - paliwa zawsze może po drodze zabraknąć :biggrin:

my z Karlo chociaz mamy CeBule to zupelnie odmienne (bo moja jest ladna :biggrin: )

a moja niespedalona :biggrin: :biggrin: , dobra-zartuje :cool:

Witam wszystkich nowych :biggrin: :biggrin:

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

• 3 tygodnie później...