Xylena Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 :) witam kolejnego motonite na forum i na drodze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 witamy witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 O witam witam. To jest nas dwóch. W jakich barwach? (moje niebieskie)gruby1 tez ma niebieskiego... bedziecie jak blizniacy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam :) my z Karlo chociaz mamy CeBule to zupelnie odmienne (bo moja jest ladna :) ) a tu nawet na forum blizniaki !! Witam kolejne bialo-niebieskie smigielko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_mm Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam :notworthy: my z Karlo chociaz mamy CeBule to zupelnie odmienne (bo moja jest ladna :icon_mrgreen: ) a tu nawet na forum blizniaki !! Witam kolejne bialo-niebieskie smigielko :buttrock: Noto elegancko. Widzę że będzie z kim śmigać w lato. :] Tak się zastanawiam, czy ktoś nie miałby ochoty na jakąś zagraniczną trochę dłuższą traskę po dzikim wschodzie..? Nic konkretnego na razie, aczkolwiek. Pozdrawiam,Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Jak tak dalej pójdzie to taniej będzie barwy i motor zmienić niż gar żurku na działce ugotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 spoko gruby damy rade ,pomozemy ten zurek ugotowac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ten żur to przed.............. czy po ......................będziemy ważyć.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1buła Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam wszystkich. Jeszcze nie posiadam motorku ale się rozglądam za czym nie drogim. Jak coś upoluje to pewnie będę potrzebował Waszych cennych rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 witamy witamy i na trase zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Witam wszystkich. Jeszcze nie posiadam motorku ale się rozglądam za czym nie drogim. Jak coś upoluje to pewnie będę potrzebował Waszych cennych rad. sprecyzuj "czymś nie drogim" :rolleyes: Edytowane 29 Lutego 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1buła Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Myślę nad gs 550t i jakieś małe przeróbki w stronę chopera. Wiem że nie ten silnik ale podobają mi się motorki tego typu a na prawdziwego czopa na razie brak funduszy. Mam jeszcze pytanie jak sprawa ma się z kontrolami przez policje bo nie posiadam na razie prawka A. Mam, B i C. Często kontrolują i czy idzie się dogadać w takiej sytuacji, co grozi za jazdę bez prawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Mam jeszcze pytanie jak sprawa ma się z kontrolami przez policje bo nie posiadam na razie prawka A. Mam, B i C. Często kontrolują i czy idzie się dogadać w takiej sytuacji, co grozi za jazdę bez prawka? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=4480&hl= zobacz tutaj art 94 :biggrin: z kontrolami różnie bywa ale raczej możesz liczyć na odrobinę szczęścia ale najlepiej wozić w dowodzie zawsze jakąś kasę - paliwa zawsze może po drodze zabraknąć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 my z Karlo chociaz mamy CeBule to zupelnie odmienne (bo moja jest ladna :biggrin: )a moja niespedalona :biggrin: :biggrin: , dobra-zartuje :cool: Witam wszystkich nowych :biggrin: :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Hej hej, chciałam tylko powiedzieć CZEŚĆ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi