lexus91rm Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, dopiero się tu zapisałem, ale na motorze jeżdżę już 3 sezon. Pozdrawiam i do zobaczenia na jednośladach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTELAN Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich, dopiero się tu zapisałem, ale na motorze jeżdżę już 3 sezon. Pozdrawiam i do zobaczenia na jednośladach witamy Cię synu, słuchaj się taty :-) Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez MASTELAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzar Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Ja też parę latek śmigam ale dopiero teraz się melduję ze srebrną Hondą VFR 800. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Ja też parę latek śmigam ale dopiero teraz się melduję ze srebrną Hondą VFR 800. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.Witaj! Honda, do tego srebrna, to jest coś! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Xyle pozdrawiają nowych - my z FJR 1300 przesiadamy sie na TRIUMPH ROCKET III poj.2300 :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 WOW!!!! :) Xyle pozdrawiają nowych - my z FJR 1300 przesiadamy sie na TRIUMPH ROCKET III poj.2300 :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 dołóżcie jeszcze 100 i uzbiera się na czarny ciągnik poj. 2400 ;)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akhameth Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 (edytowane) Witam wszystkich! Od tego sezonu jeżdzę :)Moje moto to Zuza GSR600. Pozdrawiam lataczy. Edytowane 20 Maja 2011 przez Akhameth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardockk1 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam wszystkich. Jestem Michał. Pochodzę z Białobrzegów (radomskich) i od razu zapraszam do tematu "Zloty" :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Xyle pozdrawiają nowych - my z FJR 1300 przesiadamy sie na TRIUMPH ROCKET III poj.2300 :)))) doooooobra już się nie chwal! i tak go na zimę dostaniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 A nie prawda!!!!!! bo juz za 10 dni bedzie w Gdyni:Dakurat w rocznice wypadku............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 A nie prawda!!!!!! bo juz za 10 dni bedzie w Gdyni:Dakurat w rocznice wypadku.............Na FJR-ce nie zdążyłem się przejechać, może na Rockecie mi się uda, no chyba, że będę musiał wpłacić równowartość;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Podanie z czterema zdjęciami, paszport polsatu, oświadczenie że zrzekasz się swojej nerki...;) Napiszcie jak przyjedzie, zrobimy paradę hehhe. Gdzie będzie przechowywany? Ja bałbym się trzymać w garażu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 jeszcze 9 dni... obserwujemy statek przez satelitę Google i pogoda superowa , spokojna mój prosiaczek płynie i płynie a my przebieramy nóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) jeszcze 9 dni... obserwujemy statek przez satelitę Google i pogoda superowa , spokojna mój prosiaczek płynie i płynie a my przebieramy nóżkami ogladalem i ja :) dawaj znac jak dotrze cudenko! Edytowane 19 Czerwca 2011 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi