Xylena Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Może??????? No wiesz.... ;) Witaj w szeregach, aby do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Skoro tak namawiasz to napewno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witamy, witamy i do picia zapraszamy ;) :eek: :flesje: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 ;) Nom własnie spozywam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 No to i ja się przywitam ;) Jordan & Shadowka 750 1984r ;) Wróciłem niechcący do Radomia po 10-letniej "emigracyi" i w zasadzie to chyba już nie znam tego miasta za dobrze. Więc pytanko: gdzie w Radomiu motocykliści pijają piwko?? Pozdrowienia dla wszystkich, a szczególnie dla Pestka i Penny'ego. Oby do wiosny!! Jordan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witaj na forum ;) ostatnio to pijemy w NIGHT RIDER na ul. Słowackiego ;) prawdopodobnie w najbliższy piątek ;) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witamy!ostatnio to pijemy w NIGHT RIDER na ul. Słowackiego prawdopodobnie w najbliższy piątek żeby nie było ;) -Night Rider chyba jest zamknięty.Przynajmniej zawsze kiedy jestem w okolicy! ;) Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam Moze macie jakas inna knajpke równie fajna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 witamy witamy na radomskim forum :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_MW Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Teraz po Radomiu będzie śmigać piękna Yamaha Virago 1100 Gold - można ją obejżeć na http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Yamaha...go,XV1100/22789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 a masz już prawko?? :icon_question: Witam i pozdrawiamMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_MW Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 a masz już prawko?? :icon_mrgreen: Witam i pozdrawiamMJ Od 1989 roku mam prawko jeśli pytasz o prawo jazdy "A". W zasadzie to mam komplet kategorii od 1992r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Od 1989 roku mam prawko jeśli pytasz o prawo jazdy "A". W zasadzie to mam komplet kategorii od 1992r. :icon_mrgreen: Rozumiem, że TIRem też śmigasz?? Ta przygoda wciąż przede mną :biggrin: PzdrMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Teraz po Radomiu będzie śmigać piękna Yamaha Virago 1100 Gold - można ją obejżeć na http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Yamaha...go,XV1100/22789 witam witam posiadacza pięknej Virażki :biggrin: ps. a na przyszłość to powitalna jest przyklejona u góry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam i pozdrawiam...Yamaszka faktycznie jest piekna, oby tylko nie marnowala sie w garazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi