swiruradom Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) WITAJCIE KOCHANI, RADOMIANIE :lalag: Choć JA już nie taki świeży i nowy, ale jest to moja REAKTYWACJA :crossy: Troszkę na forum tym już buszowałem, zwłaszcza na początku mojej przygody motocyklowej tj. w okolicy 2004 roku :) Potem były studia jak studia to nic innego, gdzieś się zawieruszyłem i razem z EKG albo po prostu w ślad za nimi na inne domeny i o FORUM MOTOCYKLISTÓW się zapomniało. Ale na szczęście dzięki XYLENIE powróciłem, zwróciła moją uwagę na to, iż Radom się narodził - można by tak rzec. Kiedyś niestety, kiedy jeszcze przezywałem lata świetlności na ów forum nie było Radomskiej grupy pod postacią, jaką dziś znajduję:) ps. z tego co mi wiadomo to widzimy się na tegorocznych BORKACH - pamiętajcie kto jedzie na Borki niech umyje WORKi :flesje: ja już wiem co to znaczy - Krasnal wam to powie :) Edytowane 15 Września 2008 przez swiruradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Czesc Łukaszu!! witaj w krainie pokreconych. Co do worków mamy do dzis odpowiednie zdjecia ,które miały zaistniec na bilbordach na Kieleckiej :lalag: :flesje: hahaha ... a oni nie znaja Krasnala...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 witamy ale oszczędźcie nam takich opowiadań :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 :wink: Chyba Peny przesadzasz, zadne szczegóły nie padły :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) WITAJCIE KOCHANI, RADOMIANIE :wink: Choć JA już nie taki świeży i nowy, ale jest to moja REAKTYWACJA :icon_mrgreen: Troszkę na forum tym już buszowałem, zwłaszcza na początku mojej przygody motocyklowej tj. w okolicy 2004 roku :) Potem były studia jak studia to nic innego, gdzieś się zawieruszyłem i razem z EKG albo po prostu w ślad za nimi na inne domeny i o FORUM MOTOCYKLISTÓW się zapomniało. Ale na szczęście dzięki XYLENIE powróciłem, zwróciła moją uwagę na to, iż Radom się narodził - można by tak rzec. Kiedyś niestety, kiedy jeszcze przezywałem lata świetlności na ów forum nie było Radomskiej grupy pod postacią, jaką dziś znajduję:) ps. z tego co mi wiadomo to widzimy się na tegorocznych BORKACH - pamiętajcie kto jedzie na Borki niech umyje WORKi :wink: ja już wiem co to znaczy - Krasnal wam to powie :)No proszę ŚWIRU się odnalazł :) Pozdrowionka i mam nadzieje, że do zobaczenia na BORKACH!!! :bigrazz: :lalag: :) Edytowane 18 Września 2008 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Powitać wszystkich pragnę dziś.W sobotę w Rajcu widziany mogłem być :flesje:Ujeżdżam sobie białego Burgmanai jeżdżę nim codziennie od samego rana... Ale mi zaj... wierszyk wyszedł... chyba będę startował do drugiej edycji "mam talent" :icon_exclaim: http://img.photobucket.com/albums/v509/kopajt/DSCF6965.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Wiaj witaj :flesje: rano jest ... trzeźwy jestem ... nie bedzie wierszem :icon_exclaim: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Witajcie kopajcie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 witam Emil, ogólnie pochodzę z Sandomierz,studiuje w Radomiu na Polibudzie, obecnie nie posiadam moto bo 16 maja o 21.30 jakis palant wymusił mi pierwszeństwo na 25 czerwca i rozwaliłem gsxr 1100 :P ale juz na nowy sezon 2009 bedzie nowe moto oczywiście jak zakupie zamieszcze fotki. Pozdro dla wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witaj! Wspólczuję z powodu nieudanego sezonu i powodzenia w nowym 2009! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 :P Witaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) Witam kolegę Emillo :crossy: :icon_mrgreen: gixerka z charakterkiem była ;( nosz qrde Łajza 1 przede mną się zdążyła odezwać :cool: Edytowane 5 Listopada 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 może i Łajza , ale pierwsza :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 teraz sie wycwanie i wykupie pakiet OC i AC :] zawsze to więcej kasy będzie ewentualnie ale raz na 10 lat mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 może i Łajza , ale pierwsza :buttrock: :biggrin: He :icon_mrgreen: Lajzoklatesie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi