przemoXX Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam kolegę na Hondzie! Chyba to nie jest nowy model Transalpa bo uważam że jest paskudny, chociaż to wiadomo rzecz gustu, ale na pewno bardzo praktyczny motorek, no i Honda!!! Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Peny święte słowa :biggrin: , ale Ty tez uciekłeś :biggrin: .... ale my Cie znajdziemy :crossy: :lalag: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 :lalag: Sławciu czy to ty??????????? czy to nie ty???????? A Justin? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRSławek Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Odpowiadam na wszystkie zapytania i ostrzeżenia:1. Spoko szaleństwa "młodości" już wychamowały - szalona jazda po i z flaszką itp. dam radę czasami włanczają sie inne szwoleżerskie pomysły.2. Transalp jest z 2005 roku - kolor niebieski3. Tak to ten Sławek , a Justin jutro w Łodzi będzie podejmowała decyzję czym chce jeżdzić. Ja ja namawiam na BMW 650 CS lub GS problem jest z wysikością siodła na moim ma problemy , za wysoki . Oczywiście i rocznik taki 2004-2005 . Pozdrawiam i oczywiście zapraszam na wpisową "zupkę" , chyba początek września będzie dobry gdy wszyscy już z wywczasów powrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) :P oo to fajnie ze i Justynka bedzie jezdziła!!!! Ja bym wolała GSa a taka Beemka to u nas chyba Gruby jezdzi czyli znajomy wasz weterynarz. to moze wiecej powiedziec.Piotrek ma jeszcze noge w gipsie ale chetnie w sierpniu posmigamy, musimy odrobic zaległosci :crossy: Edytowane 4 Lipca 2008 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 JoJo tyż wito :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) witamy witamy. jeździć swoim samochodem po lesie w środku nocy po wypiciu flaszki wódki... Peny czyzbys mial kogos konkretnego na mysli???????? a poza tym witam wszystkich witanych i witajacych!!! :D Edytowane 4 Lipca 2008 przez szczeniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Witaj Sławek :icon_mrgreen: sporo widzę mnie ominęło bo nie kojarzę znęcania się nad zwierzętami ani jazdy na żonowym skuterze... :banghead: odrobinkę światełka proszę rzucić na te sprawy :biggrin: Edytowane 4 Lipca 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Rdm Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Caly zdien probowalem sie zarejestrowac :icon_biggrin:)) najwaznijsze ze mi starczylo cierpliwosci i ze sie udalo. Na imie mam Michal 23 lata. 19nastego mam egzamin na kategorie A, podczas przerwy zimowej planuje zakup gs500. Obecnie jestem na etapie szukania pracy, problem polega na tym ze sie tylka ruszy nie chce, a pienaizki sie same nie zbiora. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 MichalRadom z motodriver :icon_biggrin: witam :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Rdm Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 karlos ?:icon_biggrin: hehehehe tak to ja :) czesto cie ostatnio widze na miescie :) ja wypali wszystko z 2 miesicznym wypadem do niemiec, to jesli zima bedzie laskawa, to dolacza do zmotoryzowanych w tym roku, problem polega na tym, za za duzo gdyby jest w tym temacie:D, bo jeszcze ten cholerny egzamin wypadalo, by zdac za tym pierwszy razem, na praktyke czeka sie teraz 6 tygodni, wiec jak cos nie pojdzie to nie wyrobie sie przed zima ;) wlasnie jestem na etapie przegladania postow z radomia i wertownia "nauki jazdy" i stwierdzam ze moj instrukor jest penerą, bo wychodzi na to ze inni zmotoryzowani i sam na wlasnym doswiadczeniu bede sie musial nauczyc:D pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witaj :) Nie czytaj postów z Radomia ... szkoda zdrowia :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Rdm Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) hehehehehehe :biggrin: spoko nikogo nie bede ocenial nie znajac go lepiej ale widze, ze niekidy macie naprawde ciezkie w odbiorze rozmowy:) Edytowane 21 Lipca 2008 przez Michal_Rdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Ciezkie w odbiorze ... delikatne okreslenie :smile: pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Czy ON powiedział ciężkie?? :icon_mrgreen: przejrzałbyś archiwum kolego to byś zobaczył co znaczą ciężkie rozmowy :banghead: ale witamy wśród zakręconych pozytywnie :D :P PS a co to jest kategoria A?? ;) to jest potrzebne do czegoś?? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi