Skocz do zawartości

Powitalnia Radomska

jojo41
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiadam na wszystkie zapytania i ostrzeżenia:

1. Spoko szaleństwa "młodości" już wychamowały - szalona jazda po i z flaszką itp. dam radę czasami włanczają sie inne szwoleżerskie pomysły.

2. Transalp jest z 2005 roku - kolor niebieski

3. Tak to ten Sławek , a Justin jutro w Łodzi będzie podejmowała decyzję czym chce jeżdzić. Ja ja namawiam na BMW 650 CS lub GS problem jest z wysikością siodła na moim ma problemy , za wysoki . Oczywiście i rocznik taki 2004-2005 .

Pozdrawiam i oczywiście zapraszam na wpisową "zupkę" , chyba początek września będzie dobry gdy wszyscy już z wywczasów powrócą

:P oo to fajnie ze i Justynka bedzie jezdziła!!!! Ja bym wolała GSa a taka Beemka to u nas chyba Gruby jezdzi czyli znajomy wasz weterynarz. to moze wiecej powiedziec.Piotrek ma jeszcze noge w gipsie ale chetnie w sierpniu posmigamy, musimy odrobic zaległosci :crossy:

Edytowane przez Xylena

witamy witamy.

jeździć swoim samochodem po lesie w środku nocy po wypiciu flaszki wódki...

Peny czyzbys mial kogos konkretnego na mysli???????? a poza tym witam wszystkich witanych i witajacych!!! :D

Edytowane przez szczeniak

Witaj Sławek :icon_mrgreen:

sporo widzę mnie ominęło bo nie kojarzę znęcania się nad zwierzętami ani jazdy na żonowym skuterze... :banghead:

odrobinkę światełka proszę rzucić na te sprawy :biggrin:

Edytowane przez Jupik

• 3 tygodnie później...

Caly zdien probowalem sie zarejestrowac :icon_biggrin:)) najwaznijsze ze mi starczylo cierpliwosci i ze sie udalo.

Na imie mam Michal 23 lata. 19nastego mam egzamin na kategorie A, podczas przerwy zimowej planuje zakup gs500. Obecnie jestem na etapie szukania pracy, problem polega na tym ze sie tylka ruszy nie chce, a pienaizki sie same nie zbiora. Pozdrawiam

karlos ?:icon_biggrin: hehehehe tak to ja :) czesto cie ostatnio widze na miescie :) ja wypali wszystko z 2 miesicznym wypadem do niemiec, to jesli zima bedzie laskawa, to dolacza do zmotoryzowanych w tym roku, problem polega na tym, za za duzo gdyby jest w tym temacie:D, bo jeszcze ten cholerny egzamin wypadalo, by zdac za tym pierwszy razem, na praktyke czeka sie teraz 6 tygodni, wiec jak cos nie pojdzie to nie wyrobie sie przed zima ;)

wlasnie jestem na etapie przegladania postow z radomia i wertownia "nauki jazdy" i stwierdzam ze moj instrukor jest penerą, bo wychodzi na to ze inni zmotoryzowani i sam na wlasnym doswiadczeniu bede sie musial nauczyc:D

pzdr.

Czy ON powiedział ciężkie?? :icon_mrgreen:

przejrzałbyś archiwum kolego to byś zobaczył co znaczą ciężkie rozmowy :banghead:

ale witamy wśród zakręconych pozytywnie :D :P

PS a co to jest kategoria A?? ;) to jest potrzebne do czegoś?? :icon_twisted: