Aśka Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 kiełbasa wróci wóda oczywiście też wiesz... chyba jednak lepiej, żeby wódka i kiełbasa nie wracały.... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 wiesz... chyba jednak lepiej, żeby wódka i kiełbasa nie wracały....W rozsadnych ilosciach oczywiscie :icon_eek: Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) W rozsadnych ilosciach oczywiscie :banghead:raczej w żadnych ilościach... ale co kto lubi :icon_eek: ;) Edytowane 24 Listopada 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) raczej w żądnych ilościach...Marudzisz SIOSTRO wszystko jest dla ludzi nawet wóda i kiełbasa wbrew pozorom :icon_eek: Edytowane 24 Listopada 2007 przez gnida Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Marudzisz SIOSTRO wszystko jest dla ludzi nawet wóda i kiełbasa wbrew pozorom :banghead:jasne! i jedno i drugie pyszne! ale chyba nikt nie lubi jak któreś z nich wraca ;) dobra... przy trzecim poście na ten sam temat wytłumaczę-to był taki niesmaczny żart :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 chyba nikt nie lubi jak któreś z nich wracaPrawdadobra... przy trzecim poście na ten sam temat wytłumaczę-to był taki niesmaczny żartNie znam nie łapię nie podejmuję tematu pozdrawiam za to .... Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Mnie się na wspomnienia zebrało a Wy o zwracaniu :eek: PROFANACJA :icon_eek: :banghead: ;) Moja dusza krwawiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Mnie się na wspomnienia zebrało a Wy o zwracaniu PROFANACJA Moja dusza krwawiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiPróbowałem wlać kropelkę pocieszenia do twej stroskanej duszyczki ale jedyne co dostrzeżono to kiełbasa ..... No to ja przepraszam... Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Nulko Słońce Ty moje! ja tu próbuję atmosferę rozładować! żeby ten nastrój jesienno-depresyjno-nostalgiczny przegonić!!a Ty mi tu, że profanacja? za co?! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Próbowałem wlać kropelkę pocieszenia do twej stroskanej duszyczki ale jedyne co dostrzeżono to kiełbasa ..... No to ja przepraszam... Czuj się ZREHABILITOWANY :icon_eek: ;) I nie przepraszaj :banghead: AAAAAAAAAAAAAAAŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAA------ Na BORKI KIERUNEK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 AAAAAAAAAAAAAAAŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAA------ Na BORKI KIERUNEK!powiedz tylko kiedy!! :icon_eek: już nawet mam czym jechać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) Czuj się ZREHABILITOWANY I nie przepraszaj Uffff i jest po co dalej żyć ..... :icon_eek: Edytowane 24 Listopada 2007 przez gnida Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) powiedz tylko kiedy!! ;) już nawet mam czym jechać :D Chcę ogniska ,kiełbachy i ubawu po pachy :eek: :eek: Mogą być GEJE - tylko niech się coś dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!Kurna znalazły się amatorki wypraw zabawowych w te sławetne BORKI!!!!!!!Ale GeJE nas gdzieś mają ---- na DR'ce se śmigają. Pozostali Nas olali ;) Chyba się utopie w balii :icon_eek: Ja tonę we łzach rzęsistych a ENDURAKI w masach błotnistych. Nikt się kurcze nie odzywa. Trudno- tak to czasem bywa :bigrazz: Gdzie te chłopy,gdzie ognisko- Wszyscy w DU..E mają WSZYSTKO :wink: Było,minęło i już nie wróci ---- Waldi na glebę się nie wywróci.Listek nie zaśmieje się swym śmiechem boskim, Krisowi odrosną jego SUPER włoski.Zniknie Irokezik,jak wódeczka znikała.Nie zobaczymy Marcina ciała.Przemka -Wojaka z piersióweczką w dłoni. Gdzież że ach gdzież że sie podziali ONI :eek: Jołanno --- tylko My Kobiety szanujemy wspomnienia.Koniec - na tyle ma dziś do powiedzenia :banghead: POZDRAWIAM- SMUTULKA Edytowane 24 Listopada 2007 przez NULKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Pierdzielita... To co? Next łikend? Jaaaaaa... ide po kawałek kiełbasyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, wspomniania wrócąąąąąąąąąąąą. You ;) (z polskiego joł) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ooo nieee, w następny poniedziałek idę do pracy, nie mogę tam pójść zionąć wódką i śmierdząc petami :icon_biggrin: Po za tym next weekend szkoła enduro. Jak tylko mi się uda poskładać moje gnaty w jedną całość :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi