Marcin SF Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 pozazać, zademonstrować + zajęcia praktyczne :) jak uczyć to dokładnie, a nie tylko teoria i na odwal sie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 A jakimi środkami dydaktycznymi dysponujesz? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 duże doświadczenie i znacznye środki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 tak gadać to każdy sobie może. ja poproszę referencje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 na priv masz telefon do żony :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 tak gadać to każdy sobie może. ja poproszę referencje!Poczekaj... zaraz sobie napiszę... a nr. telefonu nie dam bo musiałbym przepisać pół notesu :buttrock: hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 tak gadać to każdy sobie może. ja poproszę referencje! Referencje to jedno a test praktyczny potwierdzający umiejętności to drugie i bardziej miarodajne :) Napisać to sobie można. :biggrin: Na płocie było napisane D..A.Chłop chciał pogłaskać to mu drzazga weszła. ;) :P :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Poczekaj... zaraz sobie napiszę... a nr. telefonu nie dam bo musiałbym przepisać pół notesu :biggrin: hihihiDo tego właśnie zmierzałem NULKA ;) ujęłaś samo sedno :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zdolności to ma każdy ale to JA głaskam konia na biegunach he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Listku?! Twój koń ma bieguny?!?!?!?! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 ciekawe jakie - dodatni - ujemny- pólnocny - południowy a może jeszcze o coś innego chodzi? Ciekawe czy ci tylko drzazgi nie powłaziły od tego głaskania konia :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zdolności to ma każdy ale to JA głaskam konia na biegunach he he heByś się wziął konkretnie a nie tylko za konia... :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 ja tak na chwile wpadlem sie przywitac Czesc :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Joł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Siemka Waldi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi