Adam Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 W lutym/marcu to już rodzice powinni mieć auto, a to zwykle stoi pod blokiem nieużywane. Chciałem na teraz, żebym nie musiał patrzeć jak ojciec mimo 8 godzinnego cyklu pracy jest poza domem 11-12 godzin i sterczy na przystankach bo nie ma czym wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) może po prostu się nie znam...albo nigdy nie uda mi się zrozumieć artystów... a sory myślałem że dla siebie chcesz kupić, żeby sobie śmigać póki zimno i wietrzno...ale skoro jest ci potrzebne do innych celów to ważne żeby tylko jechało... Edytowane 4 Grudnia 2007 przez melvin0789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jakich artystów --- melvin?Ja zwyczajna babka jestem :icon_mrgreen: Adam- TE MODERATORZE da sie ze mną dogadać bo mnie tu od artystów "wyzywają" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ani słowa o sexie,ani słowa o sexie :icon_mrgreen: SEX,SEX :icon_razz: :icon_mrgreen:a co to takiego? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 nie wyzywają! nie wyzywają, tylko zauważają drobne podobieństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) a co to takiego? :) No ,eeeeeee to jest, jak to powiedzieć- to jest takie coś z takim czymś bez takiego tego...A choć Lamia- co to ?????????? To jest życie :icon_razz: Aha-rośnijcie chłopaki!Aha :icon_mrgreen: :icon_razz: :icon_mrgreen: Edytowane 4 Grudnia 2007 przez NULKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 może na pszczółkach i kwiatkach spróbuj wytłumaczyć... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 a co to takiego? :icon_biggrin: Ou Dzisus, ta dzisiejsza młodzież... :icon_eek: Trza uświadomić. Znasz bajkę o 5 misiach? To jest właśnie to! :buttrock: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Nulka gratuluje pelnej glowy fantastyki :icon_biggrin:Podejrzewam, ze tworca "Gwiezdnych Wojen" przy Tobie wymieka :buttrock: Z Twoja glowa wymyslimy jakis kabaret ktory bede odgrywac :icon_eek: i przyciagnie tlumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ou Dzisus, ta dzisiejsza młodzież... :biggrin: Trza uświadomić. Znasz bajkę o 5 misiach? To jest właśnie to! :biggrin: ;) Zapuś - nie tłumaczyć, uświadamiać- pokazać :icon_mrgreen: Tak się lepiej zapamięta :biggrin: Bajki mi tu będzie opowiadał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 NO zgadzam się z Nulką 5 misiów już wiadomo o co chodzi że kolej i ta inna miłość afffffeeeee Nie wiem jak wy ale ja to tylko po Bożemu.he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zapuś - nie tłumaczyć, uświadamiać- pokazać :icon_mrgreen: Tak się lepiej zapamięta :biggrin: Bajki mi tu będzie opowiadał :biggrin:Hehe... racja... :biggrin: chcesz nauczyć kogoś pływać wrzuć go do wody... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Hehe... racja... :biggrin: chcesz nauczyć kogoś pływać wrzuć go do wody... :biggrin: I teraz jest oki- a nie jakieś misie ,pszczółki- cio to pseckole dlogie dzieci cy co :biggrin: Listek - po Bożemu- no coś Ty.Taki duzy chłopcyk a nic urozmaicenia :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 a co to takiego? :biggrin: Ponieważ ostatnio miewam dużo czasu wieczorami mogę pokazać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Marcin ale pokazać czy zademnonstrować Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi