Aśka Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) chyba raczej OWCY, nie obcy :) Edytowane 6 Listopada 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Taaa... jestem Marcin i też mam 17 lat... Nono :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) tak na prawdę jestem Marcysia lat tsynascie i szukam ksiencia z bajki :wink: Edytowane 6 Listopada 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Z koniem? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Z koniem? :icon_razz:no książę bez konia, to nie książę!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 no książę bez konia, to nie książę!! :icon_twisted: dokładnie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 To ksiądz? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 To ksiądz? :biggrin:Adas... odnosze wrazenie, ze masz jakies dziwne potrzeby :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 hyhy teraz to ja zaczynam się bać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 hyhy teraz to ja zaczynam się bać :P Taaa... nałoże na was ekskomunike :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: To zabierze mnie ktoooooś? Prooooszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 To zabierze mnie ktoooooś?Prooooszę :flesje: dobra, podjadę po ciebie drką, jak mi się uda jutro kupić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 dobra, podjadę po ciebie drką, jak mi się uda jutro kupić :biggrin:Tez będzie taka różowa jak Chrisa? :buttrock: :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Tez będzie taka różowa jak Chrisa? :buttrock: :flesje: specjalnie przemaluję na takie kolorki :flesje: ja będę "tinki" a kriss "winki" co do koloru nie mam pewności, wybiorę lepszą a nie ładniejszą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 specjalnie przemaluję na takie kolorki :biggrin: ja będę "tinki" a kriss "winki" co do koloru nie mam pewności, wybiorę lepszą a nie ładniejszą :flesje:różowa zawsze jest lepsza!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 ale czy jest szybsza :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi