Waldi Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 to zabrzmiało jak sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Spoko, autem też da sie palić gume na parkiecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Spoko, autem też da sie palić gume na parkiecie ;)Znając Lisenę to na wszelki wypadek może zabiorę lytra oleju, bo mi został od przeglądu w samochodzie :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Weź, pożyczymy rower i wam pokaże jak sie pali gume rowerem:D Już mi wychodzi lepiej od tego araba na youtubie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Weź, pożyczymy rower i wam pokaże jak sie pali gume rowerem:D Już mi wychodzi lepiej od tego araba na youtubie ;)Haha chciałbym to zobaczyć ;) Mówiłeś, że będziesz ćwiczyć, ale nie chciało mi się wierzyć :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Kiedy mówiłem? A wiesz czym ćwicze? :D Składakiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Kiedy mówiłem? A wiesz czym ćwicze? :P Składakiem :wink:Haha składakiem ;) Babci?? :D Na Borkach wspominałeś o tym filmiku... ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Patrz, nawet nie pamiętam. Nieeee... składak mój... Mały, ciasny, ale własny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Patrz, nawet nie pamiętam.Uuu to cieniutko z Tobą było ;) :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 No... Co to tak waliło w łeb? 3 cytryny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) No... Co to tak waliło w łeb? 3 cytryny?Właśnie też nie pamiętam :flesje: :icon_biggrin:A miałem nie pić tej coli od Grzesia :lalag: Edytowane 1 Listopada 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Cicho, Grzesiu w Łódzkim dziale planuje kolejną popijawę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Cicho, Grzesiu w Łódzkim dziale planuje kolejną popijawę :icon_razz: Już nawet zaplanowana, 10.11 u YARECK'a w Pustkowa Góra (zdaje sie że to koło Chociszewa za Grotnikami) robimy ognicho i tym podobne Bartek, kola była z dodatkiem kwasu węglowego, to może to cię tak wzięło? Edytowane 2 Listopada 2007 przez Sadriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) No dobra wrócmy do tematu... Bo spotkanie w Borkach już za kilka dni a nie wiemy jeszcze ilu nas będzie!!! Proponuję od teraz dopisywać się na listę: sio spamuchy podam zaraz wszystkich do raportu :/Squad:- Przemek3578- Marcin SF- Igor- Adam (chyba)- Galar (mam nadzieje)- Maciek PO- Mycha...- Andrzej Gwiazda (chyba)- Selvin (jak będzie ładna pogoda, lub jak ktoś podrzuci)- Januszm + Gosia- Mariani- Fiery- KrisSV (prawdopodobnie + wino ;) )- Listek31 (i berbelucha)- Turtel (na część imprezy)- Klaudiusz (na część impry + 8 dzieci + wyrwany ze ściany kaloryfer) Jak będzie zimno i loldowo to biorę 4oo i pewnie jakieś miejsce się znajdzie. Będziemy się dogadywać jak już będzie znan prognoza pogody.Czy ktoś z listy powyżej zrezygnował??? Edytowane 2 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 czas pokaze... moze ja pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi