Skocz do zawartości

Jakie plany na zimę?

dark_rider
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nareszcie przemaluję swoje niunie i znikną pod czarnym matem.

Gumka na tył też jest niezbędna, do tego lekka naprawa sakw. Może kierunki też zmienię, bo mikimałsy :biggrin: trochę mnie drażnią ...

A co z tego wyjdzie... :biggrin:

Ja nareszcie przemaluję swoje niunie i znikną pod czarnym matem.

No nie! Czyli za rok na zlocie w Biłgoraju nie znajdę Twojego moto? ;)

Ostatnio po paradzie jak sprzęty stały na runku znalazłem Twojego Draga :icon_razz: Bo chyba był to Twój sprzęt? Nikt inny nie ma takich niepowtarzalnych aerografów :crossy:

Czekałem chwile żeby pokazać Ci jak prezentują się sakwy od Ciebie na mojej Virażce, ale jakoś się nie doczekałem :icon_razz: Może innym razem. Za rok. Za tym samym zlocie :crossy:

Pozdrawiam

No nie! Czyli za rok na zlocie w Biłgoraju nie znajdę Twojego moto? :)

Ostatnio po paradzie jak sprzęty stały na runku znalazłem Twojego Draga ;) Bo chyba był to Twój sprzęt? Nikt inny nie ma takich niepowtarzalnych aerografów :)

Czekałem chwile żeby pokazać Ci jak prezentują się sakwy od Ciebie na mojej Virażce, ale jakoś się nie doczekałem :icon_razz: Może innym razem. Za rok. Za tym samym zlocie :buttrock:

Pozdrawiam

To ja chyba Twój sprzęt też widziałem, bo pomyślałem sobie " Oooooo, takie sakwy jak ostatnio sprzedałem i też na Virażce" :icon_mrgreen: . Szkoda, że się nie zgraliśmy, z Rafałem tam byłem. Trzeba było na teren zlotu wpaść, to może byśmy się znaleźli...

A co do Draga to będzie czarny mat, też takich często się nie spotyka, wiec poznasz bez problemu :lalag: . Z tymi aerografami od początku miałem problem, bo najciekawsze jest to, że zwracają na siebie uwagę i ponoć wszystkim się podobają (oprócz mnie :icon_mrgreen:; głównie chodzi o motywy, nie o jakość która jest OK), tylko jakoś nie mogę znaleźć chętnego, który by się chciał zamienić za te same graty w oryginalnym malowaniu, albo jakimś innym.

To ja chyba Twój sprzęt też widziałem, bo pomyślałem sobie " Oooooo, takie sakwy jak ostatnio sprzedałem i też na Virażce" :icon_mrgreen: . Szkoda, że się nie zgraliśmy, z Rafałem tam byłem. Trzeba było na teren zlotu wpaść, to może byśmy się znaleźli...

A co do Draga to będzie czarny mat, też takich często się nie spotyka, wiec poznasz bez problemu :lalag: . Z tymi aerografami od początku miałem problem, bo najciekawsze jest to, że zwracają na siebie uwagę i ponoć wszystkim się podobają (oprócz mnie :icon_mrgreen:; głównie chodzi o motywy, nie o jakość która jest OK), tylko jakoś nie mogę znaleźć chętnego, który by się chciał zamienić za te same graty w oryginalnym malowaniu, albo jakimś innym.

Być może, chociaż na zlocie wypatrzyłem też inną Virago z takimi sakwami. Moja wygląda tak:

http://img141.imageshack.us/my.php?image=pic00003fa3.jpg

http://img100.imageshack.us/my.php?image=pic00005uu8.jpg

http://img522.imageshack.us/my.php?image=pic00007eq5.jpg

Niestety zdjęcie bez sakw bo zawsze zapominam zrobić chociażby jedną fotkę z nimi :icon_rolleyes:

Na terenie zlotu też byłem jakoś do 20, ale ani Ciebie, ani Draga już nie wypatrzyłem :banghead:

Może za rok :) Ostatni zlot był super i na pewno na następnym mnie nie zabraknie :)

A co do aerografów to z tego co zauważyłem to nikt nie przechodzi obok nich obojętnie :) Nie dziwię się jednak że chętnych do zamiany brakuje bo to dość odważny sposób na wyróżnienie motocykla z tłumu :)

Jak skończysz "matować" draga to zapodaj jakieś foty na forum, żebym wiedział czego wypatrywać na zlotach :icon_mrgreen:

Pozdrawiam

Edytowane przez dark_rider

zatankowany, umyty, wypolerowany, zabezpieczony, po serwisie i regulacjach, z nowymi gumami, klockami i wszystkimi dla mnie niezbędnymi dodatkami czeka przykryty w gotowości na wiosne :D

wsiadam i jade... nic nie robie, chyba że mi akumulator padnie bo nie wyjąłem :D

W moim Vn planuje wymienić:

- zestaw napędowy

- nowy lakier (bak i obydwa błotniki smignąc na czarny połysk. Rama i tylne chromowane zaczepy trzymajace błotnik walnąc na czarny mat)

- polerka chromowanych czesci motocykla, pólki, klamki, lagi itd.

- nowe wydechy

- nowe kierunki, najprawdopodobniej białe, umieszczone w kierownicy

- tylną lampe tez zmienic na biała

- szersza opona na tył

- wysunięte podnozki do przodu

- sakwy wyszywane aregrafem

- siodło wyszywane areografem (zrobione)

- nowe risery 10 cali (zrobione)

- nowa kierownica drag bar (zrobione)

- nowe lusterka louis (zrobione)

- nowe manetki chrom (zrobione)

Witam!

ja planuje: polerke felg i szprych, niunię umyć, elementy lakierowane nawoskować, chromowe również (ale innym specyfikiem), zalać bak, wyciągnąć aku, regulację i wymianę tylnego lacza na wiosnę bo kapusta nie puszcza a zima idzie i trzeba snowboardzik odkurzyć :icon_twisted:

pozdrawiam

Ja na pewno zaczynam od polerki czego się da - potem zamierzam kupić oponę, potem strój dla siebie i żonki, potem chciałbym ładnie ubrać moto, wymienić olej, płyn w kardanie i płyn hamulcowy - jak na razie to tyle tylko nie wiem czy starczy czasu i pieniędzy :icon_biggrin:

ja w swojej małej mam zamiar wstawić szybę turystyczną i dla siebie zakupić struj na moto oraz aerograf na bak tylko nie wiem gdzie i ile kosztuje :icon_biggrin: ale to wszystko w swoim czasie

jedyny słuszny adres

http://www.jpj-aerograf.pl/

i tam jest telefon do Asi

Edytowane przez hamir56