Dymsha Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ja nareszcie przemaluję swoje niunie i znikną pod czarnym matem. Gumka na tył też jest niezbędna, do tego lekka naprawa sakw. Może kierunki też zmienię, bo mikimałsy :biggrin: trochę mnie drażnią ... A co z tego wyjdzie... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ja nareszcie przemaluję swoje niunie i znikną pod czarnym matem. No nie! Czyli za rok na zlocie w Biłgoraju nie znajdę Twojego moto? ;) Ostatnio po paradzie jak sprzęty stały na runku znalazłem Twojego Draga :icon_razz: Bo chyba był to Twój sprzęt? Nikt inny nie ma takich niepowtarzalnych aerografów :crossy: Czekałem chwile żeby pokazać Ci jak prezentują się sakwy od Ciebie na mojej Virażce, ale jakoś się nie doczekałem :icon_razz: Może innym razem. Za rok. Za tym samym zlocie :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 No nie! Czyli za rok na zlocie w Biłgoraju nie znajdę Twojego moto? :) Ostatnio po paradzie jak sprzęty stały na runku znalazłem Twojego Draga ;) Bo chyba był to Twój sprzęt? Nikt inny nie ma takich niepowtarzalnych aerografów :) Czekałem chwile żeby pokazać Ci jak prezentują się sakwy od Ciebie na mojej Virażce, ale jakoś się nie doczekałem :icon_razz: Może innym razem. Za rok. Za tym samym zlocie :buttrock: PozdrawiamTo ja chyba Twój sprzęt też widziałem, bo pomyślałem sobie " Oooooo, takie sakwy jak ostatnio sprzedałem i też na Virażce" :icon_mrgreen: . Szkoda, że się nie zgraliśmy, z Rafałem tam byłem. Trzeba było na teren zlotu wpaść, to może byśmy się znaleźli...A co do Draga to będzie czarny mat, też takich często się nie spotyka, wiec poznasz bez problemu :lalag: . Z tymi aerografami od początku miałem problem, bo najciekawsze jest to, że zwracają na siebie uwagę i ponoć wszystkim się podobają (oprócz mnie :icon_mrgreen:; głównie chodzi o motywy, nie o jakość która jest OK), tylko jakoś nie mogę znaleźć chętnego, który by się chciał zamienić za te same graty w oryginalnym malowaniu, albo jakimś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) To ja chyba Twój sprzęt też widziałem, bo pomyślałem sobie " Oooooo, takie sakwy jak ostatnio sprzedałem i też na Virażce" :icon_mrgreen: . Szkoda, że się nie zgraliśmy, z Rafałem tam byłem. Trzeba było na teren zlotu wpaść, to może byśmy się znaleźli...A co do Draga to będzie czarny mat, też takich często się nie spotyka, wiec poznasz bez problemu :lalag: . Z tymi aerografami od początku miałem problem, bo najciekawsze jest to, że zwracają na siebie uwagę i ponoć wszystkim się podobają (oprócz mnie :icon_mrgreen:; głównie chodzi o motywy, nie o jakość która jest OK), tylko jakoś nie mogę znaleźć chętnego, który by się chciał zamienić za te same graty w oryginalnym malowaniu, albo jakimś innym. Być może, chociaż na zlocie wypatrzyłem też inną Virago z takimi sakwami. Moja wygląda tak: http://img141.imageshack.us/my.php?image=pic00003fa3.jpghttp://img100.imageshack.us/my.php?image=pic00005uu8.jpghttp://img522.imageshack.us/my.php?image=pic00007eq5.jpg Niestety zdjęcie bez sakw bo zawsze zapominam zrobić chociażby jedną fotkę z nimi :icon_rolleyes: Na terenie zlotu też byłem jakoś do 20, ale ani Ciebie, ani Draga już nie wypatrzyłem :banghead: Może za rok :) Ostatni zlot był super i na pewno na następnym mnie nie zabraknie :) A co do aerografów to z tego co zauważyłem to nikt nie przechodzi obok nich obojętnie :) Nie dziwię się jednak że chętnych do zamiany brakuje bo to dość odważny sposób na wyróżnienie motocykla z tłumu :) Jak skończysz "matować" draga to zapodaj jakieś foty na forum, żebym wiedział czego wypatrywać na zlotach :icon_mrgreen: Pozdrawiam Edytowane 26 Października 2007 przez dark_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikgar Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 zatankowany, umyty, wypolerowany, zabezpieczony, po serwisie i regulacjach, z nowymi gumami, klockami i wszystkimi dla mnie niezbędnymi dodatkami czeka przykryty w gotowości na wiosne :D wsiadam i jade... nic nie robie, chyba że mi akumulator padnie bo nie wyjąłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Mój plan na zime to kupić i przywieźć motocykl do swojego garażu. Oglądać go codziennie i czekać na wiosne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 a ja w zimie bede jezdzil :buttrock: , u mnie sezon caly rock :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 a ja w zimie bede jezdzil :crossy: , u mnie sezon caly rock :wink:pozazdrościć :lalag: w tym roku to nawet jesień jest nieprzyjemna do jazdy na moto:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 W moim Vn planuje wymienić: - zestaw napędowy- nowy lakier (bak i obydwa błotniki smignąc na czarny połysk. Rama i tylne chromowane zaczepy trzymajace błotnik walnąc na czarny mat)- polerka chromowanych czesci motocykla, pólki, klamki, lagi itd.- nowe wydechy- nowe kierunki, najprawdopodobniej białe, umieszczone w kierownicy- tylną lampe tez zmienic na biała- szersza opona na tył- wysunięte podnozki do przodu- sakwy wyszywane aregrafem- siodło wyszywane areografem (zrobione)- nowe risery 10 cali (zrobione)- nowa kierownica drag bar (zrobione)- nowe lusterka louis (zrobione)- nowe manetki chrom (zrobione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mausser Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam! ja planuje: polerke felg i szprych, niunię umyć, elementy lakierowane nawoskować, chromowe również (ale innym specyfikiem), zalać bak, wyciągnąć aku, regulację i wymianę tylnego lacza na wiosnę bo kapusta nie puszcza a zima idzie i trzeba snowboardzik odkurzyć :icon_twisted: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 ja w swojej małej mam zamiar wstawić szybę turystyczną i dla siebie zakupić struj na moto oraz aerograf na bak tylko nie wiem gdzie i ile kosztuje :icon_mrgreen: ale to wszystko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 no jeszcze uszczelka pod głowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ja zimą będę zbierał kasę ma murowany garaż !! :biggrin: Ile będę miał mniej problemów zimą za rok :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ja na pewno zaczynam od polerki czego się da - potem zamierzam kupić oponę, potem strój dla siebie i żonki, potem chciałbym ładnie ubrać moto, wymienić olej, płyn w kardanie i płyn hamulcowy - jak na razie to tyle tylko nie wiem czy starczy czasu i pieniędzy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) ja w swojej małej mam zamiar wstawić szybę turystyczną i dla siebie zakupić struj na moto oraz aerograf na bak tylko nie wiem gdzie i ile kosztuje :icon_biggrin: ale to wszystko w swoim czasie jedyny słuszny adres http://www.jpj-aerograf.pl/ i tam jest telefon do Asi Edytowane 4 Listopada 2007 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi