olens Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 witam wie ktoś może jak założyć ele. rozrusznik do ruska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 witam wie ktoś może jak założyć ele. rozrusznik do ruskaTak, jest taki zestaw: kolo zamachowe z nacieta zebatka na obwodzie po ktorej pracuje dolaczony do zestawu rozrusznik. Pytanie tylko po co? Caly dowcip polega przeciez na przyjemnosci z kopania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 witam wie ktoś może jak założyć ele. rozrusznik do ruska Trzeba kupić nowy model silnika z już zamontowanym rozrusznikiem. Albo najlepiej cały motocykl. :icon_mrgreen: Tylko właśnie po co. Jeśli silnik źle zapala z kopniaka, to trzeba go naprawić. Rozrusznik niewiele pomoże, poza szybkim rozładowaniem akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lone__wolf Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 ja swego dniepra gdy czasami mi zgaśnie na skrzyżowaniu odpalam nie odrywając dupy od siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olens Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 dzięki chciałem żeby miała jak najwięcej bajerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 dzięki chciałem żeby miała jak najwięcej bajerówTo złóż jej silnik od japonii i będziesz miał bajer na maksa i rozrusznik gratis . Nie wiem czy zauważyłeś ze to dzał o weteranacj i klasykach . O tym co chcesz jest tu : http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-3366-da...rderasc-15.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 hehehe :clap: i juz mi sie humor poprawil. olens- nie warto.. :buttrock: tyle ci powiem. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi