McSb Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 witam! Chciałem zapytać czy jest duża różnica szerokości między oponami o szerokości "110" a "3.5" . Opona do motocykla Yamaha RD 80 na tył, czy musze też szukać koniecznie opony 3.5, ktorych jest mały wybór:|I jeszcze przy okazji czy do Yamaszki SR 250 wejdzie oponka 100/80/18 na przód?? Z góry dziękuje, pozdrawiam McSb :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty46 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 W sprawie odpowiedników opony daje taką stronkę:http://www.maxxis.com/Services/motorcycle_tire_school.asp (na samym dole strony jest tabelka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 McSb napisał: witam! Chciałem zapytać czy jest duża różnica szerokości między oponami o szerokości "110" a "3.5" . Opona do motocykla Yamaha RD 80 na tył, czy musze też szukać koniecznie opony 3.5, ktorych jest mały wybór:|I jeszcze przy okazji czy do Yamaszki SR 250 wejdzie oponka 100/80/18 na przód?? Z góry dziękuje, pozdrawiam McSb :icon_question:"110" to jest 110mm"3,5" to jest ok. 90mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ja w rd80lc2 miałem z tyłu gume 120 a weszła by i 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 dzieki wielkie za odpowiedzi i tabelkę, niewiem jaki to dokłąnie model, gdyż jest to motocykl przyjaciela i mói ze jest 3.5 i nieduzo miejsca, a opone chciałem mu sprawic w prezencie, więc tak, zeby pasowała... PozdrawiamMcSb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 to zmierz dyskretnie i wtedy kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi