McSb Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 witam! Chciałem zapytać czy jest duża różnica szerokości między oponami o szerokości "110" a "3.5" . Opona do motocykla Yamaha RD 80 na tył, czy musze też szukać koniecznie opony 3.5, ktorych jest mały wybór:|I jeszcze przy okazji czy do Yamaszki SR 250 wejdzie oponka 100/80/18 na przód?? Z góry dziękuje, pozdrawiam McSb :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty46 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 W sprawie odpowiedników opony daje taką stronkę:http://www.maxxis.com/Services/motorcycle_tire_school.asp (na samym dole strony jest tabelka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 witam! Chciałem zapytać czy jest duża różnica szerokości między oponami o szerokości "110" a "3.5" . Opona do motocykla Yamaha RD 80 na tył, czy musze też szukać koniecznie opony 3.5, ktorych jest mały wybór:|I jeszcze przy okazji czy do Yamaszki SR 250 wejdzie oponka 100/80/18 na przód?? Z góry dziękuje, pozdrawiam McSb :icon_question:"110" to jest 110mm"3,5" to jest ok. 90mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ja w rd80lc2 miałem z tyłu gume 120 a weszła by i 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 dzieki wielkie za odpowiedzi i tabelkę, niewiem jaki to dokłąnie model, gdyż jest to motocykl przyjaciela i mói ze jest 3.5 i nieduzo miejsca, a opone chciałem mu sprawic w prezencie, więc tak, zeby pasowała... PozdrawiamMcSb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 to zmierz dyskretnie i wtedy kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi