pan smok Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ......Wierzę że spotkamy się dzisiaj dużą grupą.......... więc Mości Panowie i Wy , Moście Panie - bez wykrętów !!!!! Hejjjjjjjjjjjjjjjjjj i dozobaczyska !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 siema ludziska ja wlasnie zaczynam prace wiec mam usprawiedliwienie na moja nie obecnosc pozdro 600 kondon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 siema ludziska ja wlasnie zaczynam prace wiec mam usprawiedliwienie na moja nie obecnosc to tobie sie wydaje. ze masz...my swoje wiemy... :) w dupie kolegow sie ma!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 to tobie sie wydaje. ze masz...my swoje wiemy... :icon_evil: w dupie kolegow sie ma!!! :P nie w doopie tylko w odbycie sie mowi :wink: no coz zycie :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 życie...dzisiaj wypijemy twoje, nekst łik z tobą :icon_evil: trzym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 a w swieto zmarlych sie spotykamy?? bo chyba nie kazdy da rade , hę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Bedzie ktoś dzis w Zmierzchu?? Bo może bym na kilka chwilek podjechał po 21. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ja będę na bank w okolycach 22-giej. Ale coś mie w motongu tyrkotać zaczyna niepokojąco - więc możliwym jest, iż bedę pieszkam - bo blisko mieszkam. pozdro251 ps, a jak tam poznać kogokolwiek? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Qrwa !!!a ja robocie siedze . gdzie jest moj marian ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 I d... musiałem zostać dłużej w pracy, mam nadzieję, że frekwencja dopisałapozdro bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 dzieki wszystkim za mile twarzystwo wczoraj. Padła wczoraj propozycja ,żeby czwartkowe spotkania przełożyć na piątek. Co wy na to .Myslę , że było by to znacznie wygodniejsze gdyby zdarzylo się nam zostać do świtu od zmierzchu oczywiście. Czyli od nastepnego razu :czwartkowe spotkania w piątek. Proszę wypowiedzieć sie na forum czy wszystkim pasuje taka zmiana. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan smok Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 ... Witam! .... z frekwencją to troszkę do dupy było wczoraj... no cóż - takie życie. Myślę , że następnym razem będzie lepiej :-) ... a co tyczy się dnia spotkań ( czwartek czy piątek ? ) jestem za piątkiem !!!!! A jak reszta braci ?WYPOWIADAĆ SIĘ PROSZĘ !!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Hej,myślę, że piątek przyciągnie więcej moto-maniaków z wrocka i okolicpozdro bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian74 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Qrwa !!!a ja robocie siedze . gdzie jest moj marian ?????qrwa to ja twoj marianek jestem tez wpracy bylismy z bratem tomaszem ale za tydzien jesli bedzie w piatek to sie zjawimy o dupa bo w piatej jestem na imprezie wiec w nastepny i kondonie tez cie kocham dzwonie do rybnika po motor tylko powiedz co to ma byc pozdrawiam wszystkich marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 wydaje mi sie ze to sluszna koncepcja, tylko ze jak bede w piatek pracowal to nie zmienia to faktu ze nie bede mogl "uczestniczyc" w spotkaniach,bo nawet dzisiaj bede gnil w robocie do poznej nocy lub wczesnego ranka ppozdro kondon :) qrwa to ja twoj marianek jestem tez wpracy bylismy z bratem tomaszem ale za tydzien jesli bedzie w piatek to sie zjawimy o dupa bo w piatej jestem na imprezie wiec w nastepny i kondonie tez cie kocham dzwonie do rybnika po motor tylko powiedz co to ma byc pozdrawiam wszystkich marian ej braciszku czaryny bandyta taki jak ma tomek- moze byc ladnieszy ;) i czy wezma moja machine pod zastaw trzym sie ja drukuje do rana znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi