krzychu-985 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 No i nastał ten dzień . Egzamin na A i B . Najpierw testy ( tylko na b bo mam A1) uff zero błędów ide do poczekalni. Czekałem z 20 min przyszedł jakiś dziadek czyta moje nazwisko ,idę pierwszy na B. Ogulem luzik placyk zdany jadę na miasto. Dziadek był totalnym chamem ciągle mi dogadywał co bym nie zrobił było źle . Ciągle mi gada ze nie myślę itd. Itd. Ale zacisnolem zęby pomyślałem a ch**j z Toba i jakoś poszło. W sumie nie miał się do czego przyczepić bo jazda wyszła mi dobrze aż sam się zdziwiłem. Potem egzamin A , w sumie to już formalność . jeździłem na YBR 125 . Prowadzi się jak rower plac luzik miasto może z 10 min.I tak oto Mam już 3 kategorie na prawie jazdy A1 A i B Jestem meeeega szczęśliwy , mam nadziej ze już niedługo pochwale się nowym motocyklem :buttrock: :crossy: :biggrin: :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 gratuluje.. :buttrock: ja niestety musialem robic osobno A i B bo B robilem przez zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 GRATULACJE :buttrock: :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Gratulacje :) :icon_evil: Dwie pieczenie na jednym ogniu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Gratulacje, ja bym w końcu wyrobił sobie A1 :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi