MTX125XR2 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 jak zlac plyn chlodniczy z ukladu chlodzacego ? w hondzie mtx 125 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 trzeba odkręcić korek chłodnicy i moto postawić do góry kołami :icon_mrgreen: odkręcasz śrubę spustową na pompie bądź najniższy wąż ot cała filozofia Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 trzeba odkręcić korek chłodnicy i moto postawić do góry kołami dobre :icon_mrgreen: a korek wlewu odkręć jak będziesz spuszczał ten płyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 pod popą wody powinnna byc srobka a jak nie ma to odczep węze od pompy oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ja jak spuszczałem w swojej hondzie to odczepiłem wężyk od pompy wody :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 jeżeli nie masz korka spustowego odłącz najniższy wężyk z płynem i odkręć korek wlewu płynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi