Vatzeque Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Się tu 'poligloci' prężą i nabijają z chłopaka. Chciałbym słyszeć jak wymawiacie 'stunt', 'wheelie', 'stoppie'. Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 pogadają i przestaną ;) odnośnie tematu:stunt jest zajefajny :D chciałbym się też tak nauczyć jeździć :D:D:D:)Nie stunt tylko stunts :icon_question: . :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 stunts sucks ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Mozna i Stunsowac ;] Nie uwazam jazdy na skuterach za peelnometrazowy sTunt.Dlaczego powody oczywiste;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Wiem juz o co tworcy tematu chodziło. STUNTS to była taka gierka wydana w 1990, jedna z pierwszych w 3d, polegała na budownaniu torów do widowiskowej jazdy samochodem z rampami do skoków, etc i smiganiu po tych torach, sciganiu sie z komputerem. Wypas giera!!! Oj ile ja godzin przy tym spedzilem. http://www.abandonia.com/games/pl/73/Stunts.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 heh, temat idzie w kierunku chu*a :flesje: :icon_biggrin: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 tiaaa... bardzo mi sie podobalo, bardzo bardzo, ale do momentu kiedy mnie oswiecono, ze takie numery robi sie na przerobionych sprzetach. na tych filmikach tez widac zebatki ktore maja srednice felgi. nie mam na mysli, ze to od razu latwizna ;) ale poziom respektu spadl znacznie. nie zmienia to faktu, ze niektorzy kolesie na YT naprawde robia ciekawe rzeczy. :D no tak, przerobione moto samo jezdzi na kole i nie mozna sie przy tym wywalic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi