Prog Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 To jest mocne :icon_eek: :( http://www.youtube.com/watch?v=2EuE4yKaJj4...related&search= Ciekawie dobrana muzyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 A ja powiem tak: Ciekawe czemu widać na filmie ze Pedrosa zeskakuje z niego? Można się śmiać, ale wg mnie to po prostu mu coś nawaliło i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 to byl Bond na moto z silnikiem odrzutowym :) albo jakis ruski tajniak zobaczyl ze go wykapowali to chciał uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 A ja powiem tak: Ciekawe czemu widać na filmie ze Pedrosa zeskakuje z niego? Można się śmiać, ale wg mnie to po prostu mu coś nawaliło i tyle. Być może. W niektórych motocyklach są specjalne układy ( nie wiem jak to nawet nazwać) szybkiego startu. Polega to niemwięcej na tym że, na pokładzie motocykla kierowca włącza odpowiedni progaram (tryb pracy) startowy, odkręca manetkę a resztą zajmuje się elektronika umożliwiając jak najszybszy start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Moze linka sprzegła mu strzeliła i dlatego motor mu tak wyrzuciło w powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) 01kriters to sie chyba nazywa launch control ale slyszalem o tym tylko w samochodach rajdowych, wydaje mi sie, ze tego systemu w motogp niema, w przeciwnym razie cwiczenie startow bylo by bez sensu ale ja sie nie znam, wiec moge glupoty pisac :buttrock: P.S. no wlasnie znalazlem opis zdarzenia http://www.usenetbikes.com/showthread.php?...717#post3677519 , wyglada na to ze jednak jest kontrola startu :icon_razz: Edytowane 20 Października 2007 przez zonq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 zdarza sie nawet najlepszym nie lezales nie mow ze wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 przeca wyraznie widac ze laczka chcial palic ale chyba zapomnial dociazyc przod i wcisnac hebel :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Moze linka sprzegła mu strzeliła i dlatego motor mu tak wyrzuciło w powietrzeAle inteligent :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi