shipp Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 we wściekłym różu też można jeździć - a co? :evil:Jedno trzeba oddać temu sprzętowi. Jest w 100% zauważalny i niepowtarzalny w swoim "uroku" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ... winny powinien isc do piekla.Kazy ma swoja prawde d**pe i gust.Masz wlasny motocykl przerabiaj go jak chcesz. Ma sie podobac Tobie czy innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 we wściekłym różu też można jeździć - a co? Toż to barbi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 i jeszcze te fredzelki do tego... AAAAAAAaaaahahahahaha, o je**any nawet do klamek sobie te frędzle podoczepiał :lalag: :lalag: :cool: . Ja tam się nie znam bo latam plastikiem, ale czy z drugiej strony nie jest to kwintesencja czopka :wink: :evil: ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 jest taka sama kwintesencja jak dresik i krotkoprzystrzyzone wlosy na plastiku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Wygląda trochę odpustowo, ale popatrzcie na cenę. Po obecnym kursie dolara jakbym miał możliwość to na 100% bym go kupił. Pieprzyć złotka. Za tą kasę bym się skusił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Wściekle przecie takie toto to tylko agresę może wywołć :icon_mrgreen: :buttrock: No racja. Balbym sie jeździc tym po mieście bo ktoś mógłby podjesc i odstrzelic mi głowe za takie moto. Gdybym spotkal kogos na takim moto na to przez glowe przeszłaby mi mysle ze chetnie bym podszedł do goscia i sprzedał mu babskiego liścia na pysk. Tak na pobudkę. Ale gustibus non desputandum est....czy jakoś tak ..... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi