Hubert Byzdra Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Kolego, wejdź tu www.dryja.plJa u nich robiłem, są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja robiłem u goscia na Warszawskiej. Jakby od tyłu marketu trzeba zajechac. Przed samym rondem w prawo i zaraz znowu w prawo. Ten tapicer juz dwa razy mi robil siedzenia. Powiekszał, przerabiał, obszywał i jestem zadowolony. Od razu zrob sobie z folia zeby ci gabka nie nasiąkała woda, on wie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dzieki Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Ktoś wie gdzie w Radomiu mogę obszyć kanapę ?Jeżeli chcesz tylko obszyć to mogę Ci załatwić namiar na kogoś w Radomiu, ale jeżeli chcesz profesjonalnie przerobić, czyli profilowanie + obicie to radziłbym wybrać firmę specjalizującą się w kanapach motocyklowych. Ja swoją kanapę wysłałem do Mariomoto, w czwartek mi ją odsyłają więc wkrótce będę mógł wyrazić swoją opinię. Obecny czas oczekiwania ok 7 dni od momentu wysłania. Bliżej Radomia ewentualnie firma w Grodzisku Mazowieckim. Edytowane 3 Lipca 2012 przez przemoXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Nie jest to jakieś specjalne moto ale prawie 3 tysiąc km w tym sezonie zamykam a d..boli.Szukam raczej kogoś na miejscu.Może warto było b poczekać do końca sezonu i gdzieś wysłać.Po tylu latach przerwy każdą wolną chwilę wykorzystuję. Ktoś ma ochotę 13-15.07 ? Bieszczady-Pieniny ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaeelloo Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Panowie, wyważają gdzieś w Radomiu felgi do moto? W szczególności zależy mi na kołach od mojej CBR 125 bo przy zmianie opony chciałem żeby wyważyli to powiedzieli, że owszem, ale się okazało, że za mała średnica w łożysku. Więc macie kogoś kto by to zrobił? Czuć lekkie bicie z przodu i z tyłu, a że opony całkiem nowe (z tyłu ma nie całe 200 km), więc szkoda żeby je trochę popsuć w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Kiedyś na słowackiego między orlenem a rondem był taki zakład co mi wyważyli kółka, ale oni się chyba (?) gdzieś (?) przenieśli (?). W każdym razie kiedyś też na klejowej awaryjnie mi zakładał oponkę i wyważał.PozdrawiamMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaeelloo Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Tyle że Ty chyba masz trochę większą ośkę, masz może jakiś kontakt do nich? To zadzwoniłbym i zapytałbym się czy wyważyli by z taką ośką jak moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) U mnie na osiedlu Wosniki polecam zakład. Ul. Wosnicka przed skretem w Bulwarowa po prawej jadąc od miasta Sucha/Wosnicka. Gosc zakłada i wyważa koleczka od motorow za groszowe pieniadze i bez problemu. Jadac od Maratonskiej w Bulwarowa do konca i w lewo w Wosnicka. Po skrecie po lewej jakies 100m, po prawej sklep spozywczy w domku. Edytowane 5 Lipca 2012 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaeelloo Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Jakbyś tak mógł numer dać to prosiłbym bo ostatnio też koleś bardzo chętnie chciał wyważyć, ale powiedział, że za mała ośka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 606642262 albo 600988688. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Ma ktoś ochotę na Bieszczady w wekend.Wyjazd niestety w piątek popołudniem by na noc gdzieś dobić gdzieś na nocleg..Tempo raczej spacerowe. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Cześć koledzy,mam zamiar zrobić sobie przejażdżkę do Kazimierza. Nie chce mi się jechać trasą oklepaną i ruchliwą (przez Puławy) i wymyśliłem sobie przez Przyłęk i Janowiec. Czy ktoś wie może jak wygląda sprawa z promem? Jest w miarę bezproblemowo się dostać na drugi brzeg Wisły?Pozdrawiam,Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Nie ma problemu.Gdybyś kiedys chciał to można do Kazika jechać na iłżę ,solec n/wisłą tam na prom i dalej.sorki więcej nie piję :D 1 września w pieniny jade jeśli pogoda pozwoli jak ktos chętny Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Tu masz jak wygląda prom z Kazimierza do Janowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi