mateusz_gsf400 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 witam wszytskich,chciałbym wiedzieć kto leci na zlot gwiaździsty do częstochowy w niedziele palmową chyba to 17 kwietnia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jakie fajne to nowe forum, można pisać komentarze w profilach, szkoda ze jakiś punktów za sweet focie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 witam wszytskich,chciałbym wiedzieć kto leci na zlot gwiaździsty do częstochowy w niedziele palmową chyba to 17 kwietnia jestBrygada pewnie jakaś będzie, albo jak w latach poprzednich, nawet kilka :D Sprawdzaj na forum, ew ktoś może założyć temat. Ja byłem z radomską ferajną 2 lata temu i było miło. Teraz się nie umawiam bo pewnie znowu pojadę okrężną drogą zwinąć kumpla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Jeszcze pewności nie mam ale chyba pojadę! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wampirr Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jakby byl organizowany jakis wspolny wyjazd z radomia to z przyjemnoscią moglbym sie dolaczyc, jakby jakas ekipa konkretna sie zebrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz_gsf400 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 tyle że trzeba byc kolo 9 w Częstochowie bo po 9,45 zamykają jakies ulice i nie mozna sie przyłączyć do parady przez miasto,ja wybieram sie na gsf 400 z kumplem z Dęblina na Shadowce 750, przypominam ze interesuje mnie wyjazd w niedziele a zlot zaczyna sie w sobote o 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino1983 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tez bym sie wybrał:) jedzie ktos z okolic grójca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Napisali o naszej Koleżance :) http://radom.gazeta.pl/radom/1,48201,9432416,Jazda_po_radomsku__To_pani__Na_takim_wielkim_motorze_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Łaał, chciałbym Ją poznać :rolleyes: , Ja bym się bał :eek: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 30 kwiecień - retrospekcja - godz.20, idziemy na pifko, chętnych zapraszamy :blink: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kala Pasażer na Gapę Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Dziękujemy, będziemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 my nie mamy dostepu do forum - ja tylko z pracy- więc przegapiłam- nastepnym razem prosze o smsa:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) Witam! Szukam motocykla dla kolegi (początkującego motocyklisty). Typ motocykla sportowy, sportowo-turystyczny, szosowy (nie naked), pojemność silnika 600-800ccm, najlepiej wtrysk, kwota do 9000zł, musi być zadbany ze znaną historią tzw. laleczka :biggrin: Może ktoś z Was lub Waszych znajomych chce się rozstać ze swoim cudeńkiem, brane pod uwagę są następujące modele: cbr, hornet, thundercat, fazer, bandit, sv, vfr lub inne, tak więc może być V-ka i rzędówka, najlepiej z okolic Radomia. Czekam na propozycje, dziękuję i pozdrawiam :buttrock: Edytowane 7 Maja 2011 przez przemoXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam, jak by ktoś chciał się przejechać o 17 to zapraszam pod kościół garnizonowy na Żeromskiego :) koleżka bierze ślub i z nienacka robimy ostatnie pożegnanie :) flaszki nie obiecuję bo może się nie spodziewać. ( dom weselny na wośnikach) P.S Przemek hornet to neiked :)) jak chce laleczkę to niech uderzy do Kazika z wulkanizacji na Limanowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ejjjj co tak późno ta informacja??!Chętnie bym podjechał ale - obecnie jestem w Opocznie... Przemyślę - jak coś mi strzeli to melduję się przed 17ą pod garnizonowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi