Peny Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Arek Ty sobie chyba troszki u Xyla nagrabiłeś z tym naśmiewaniem się z kawasaki... Powiem Ci tylko jedno ku przestrodze, że Xylo ostatnimi czasy dość intensywnie kontaktował sie z jakimiś Ruskimi, nie wiem ... może w Twojej sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Peny przenieś swój i mój od razu post do PIERDOLNIKA, bo chyba piszesz nie na temat :icon_razz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Peny przenieś swój i mój od razu post do PIERDOLNIKA, bo chyba piszesz nie na temat :icon_razz: mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 rozrywkowa muza http://www.youtube.com/watch?v=gTsa2cVui-A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Moje pierwsze 2.000km na moto za mną ... i stąd taki krótki filmik upamiętniający ten moment. http://www.vimeo.com/4886470 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Rozbawiłeś mnie do łez w ten deszczowy dzień :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Tomeczku super zmontowany filmik brakło tylko trochę kurzu i błota :)) jakiś program jest do tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Tomeczku super zmontowany filmik brakło tylko trochę kurzu i błota :)) jakiś program jest do tego?? Tak, kazdy windows ma go wbudowany: start->uruchom->calc Milej zabawy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Hej, błoto i kurz będzie w miarę praktyki ;) chociaż bardziej wole 3 razy SZ ... szybkie, szerokie szutrówki heh A program w jakim filmik był zmontowany to Sony Vegas. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Tak, kazdy windows ma go wbudowany: start->uruchom->calc Milej zabawy :icon_twisted: Mozna jeszcze Widok->Profesjonalny Wtedy to juz wypas :biggrin: Edytowane 2 Czerwca 2009 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mozna jeszcze Widok->Profesjonalny Wtedy to juz wypas :biggrin: Dla poczatkujacych to moze byc za duzy hard core :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Dla poczatkujacych to moze byc za duzy hard core :icon_twisted: Qufa forum motocyklistów :icon_twisted: panowie modem i yellow-ROM nade mna wypad do swoich cyber-zboków :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 ZNAŁ KTOŚ TEGO KOLESZKĘ CO SIĘ W PRZYSUSZE ROZŁOŻYŁ ?? http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...T0205/658586499 WYDAJE MI SIĘ ŻE TO KAWASAKI. KOLEJNY KIEROWCA PUSZKI DLA KTÓREGO TO PIERWSZE WYMUSZENIE OKAZAŁO SIĘ OSTATNIM DLA NASZEGO KOLEGI MOTOCYKLISTY :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 ZNAŁ KTOŚ TEGO KOLESZKĘ CO SIĘ W PRZYSUSZE ROZŁOŻYŁ ?? http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...T0205/658586499 WYDAJE MI SIĘ ŻE TO KAWASAKI. KOLEJNY KIEROWCA PUSZKI DLA KTÓREGO TO PIERWSZE WYMUSZENIE OKAZAŁO SIĘ OSTATNIM DLA NASZEGO KOLEGI MOTOCYKLISTY :(( "samochód nissan, kierowany przez 25 - letniego mieszkańca Warszawy" ... duże auto - to jasne ze " taki ma zawsze i wszędzie prawo do wjechania przed mniejszego, dodatkowo warszawiak... jakoś mnie ten styl jazdy nie dziwi... " ja jadę i mam wszystko w d... " Zabił ..i teraz będzie musiał z tym żyć. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 No i jak tam "Panie Mucha" wracasz do zdrowia widzę... wczoraj to ja wyprzedziłem Twoja firmową furkę przed rondem heh Pozdro men. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi