Peny Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 może od teraz już przynajmniej będziemy wiedzieć do kogo machamy w Radomiu... i jak najbardziej przejażdżki, zloty i targi... do wiosny powinno się udać stworzyć jakąś poważną radomską grupę motocyklistów, a w zimie w NIGHTRIDER przy piwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 może bym przypikował któregoś dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Jak tam dojechac z Lotniska? I kiedy macie zamiar się spotkac? z bramy lotniska skręcasz w lewo, zjezdzasz z wiaduktu i lecisz do pierwszego ronda na którym skrecasz w prawo w ul. Słowackiego. Dojeżdżasz do pierwszych świateł i za światłami za skrzyżowaniem po lewej stronie jest klub, schodzi się po schodkach PS a co robisz na lotnisku ??? może bym przypikował któregoś dnia. może przyszły tydzień??? wtorek środa... może będzie okazja opić jakiś motorek Jupi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ok - to juz wiem jak dojechac a co ja tam robie - pracuje na systemie sprowadzającym samoloty w trudnych warunkach w strefe lotniska i na ziemię :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 :) przyszły tydzień jak najbardziej :wink: a co do wiosny aż miło pomyśleć, może i więcej ludzi z forum tu zajrzy :icon_eek: Ok - to juz wiem jak dojechac a co ja tam robie - pracuje na systemie sprowadzającym samoloty w trudnych warunkach w strefe lotniska i na ziemię :icon_mrgreen:OOOOOO to będzie o czym pogadać - ciekawe czy widzisz paralotniarzy na radarkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ok - to juz wiem jak dojechac a co ja tam robie - pracuje na systemie sprowadzającym samoloty w trudnych warunkach w strefe lotniska i na ziemię :icon_mrgreen: to już wiemy kto bedzie odpowiedzialny za sprowadzenie nas do domów po wieczorkach w NightRider... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 czasem nawet mam możliwość polatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 czasem nawet mam możliwość polatacZawsze mówiłem - lotnicy i motocykliści to jedna brać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 to już wiemy kto bedzie odpowiedzialny za sprowadzenie nas do domów po wieczorkach w NightRider...Ok - zrobie wszystko co w mojej mocy... ale ciekawe kto mnie sprowadzi :icon_mrgreen: a co Wy robicie na codzień? apropo paralotni - to czasem mamy Was na wskaźnikach ale żadko się to przytrafia - chyba,że na paralotni jest trochę folji aluminiowej (w każdym razie mieliśmy kilka razy dylemat co to jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) forum jest, "klubo-kawiarnia" jest, to może i jakąś nazwę wymyślimy?np. Stalowe Rumaki - Radom :biggrin: Co społeczność forumowa na to? :icon_mrgreen:I byłby powód wychylić kufelek, bo imprezka założycielska to dobry powód - "chyba się mnie zdaje" :D Edytowane 19 Października 2007 przez jojo41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Aby się spotkać i zrobic imprezkę to - każdy powód jest dobry :icon_mrgreen: Natomiast cyt:" imprezka założycielska" to juz jest obowiązek aby ją zrobić i przechylić kufelek - albo nawet dwa :biggrin: :icon_mrgreen: :D Pozdr. Edytowane 19 Października 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 dokładnie tak! może na spotkaniu coś wymyślimy?? :icon_mrgreen: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 forum jest, "klubo-kawiarnia" jest, to może i jakąś nazwę wymyślimy?np. Stalowe Rumaki - Radom :) Co społeczność forumowa na to? :)I byłby powód wychylić kufelek, bo imprezka założycielska to dobry powód - "chyba się mnie zdaje" :D ja myślałem nad koszulkami forumowymi oge się tym zająć tylko potrzebuje logo co tam ma być napisane i wymiary koszulek dla Was... tak...trzeba to jakoś ogarnąć wszystko przy jakimś piwie :) widzieliście to???? http://uk.youtube.com/watch?v=VpSct8XIe5o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 ja myślałem nad koszulkami forumowymi oge się tym zająć tylko potrzebuje logo co tam ma być napisane i wymiary koszulek dla Was... tak...trzeba to jakoś ogarnąć wszystko przy jakimś piwie :) widzieliście to???? http://uk.youtube.com/watch?v=VpSct8XIe5oChcesz żebym z krzesła spadł :) Stalowe Babcie I Kapcie - Ładnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 No to Peny dzialaj dzialaj :D a co do NightRidera to poczekajcie az kupie moto, kolejeczka na moj koszt bedzie :) a jak nie znajde nic do niedzieli blisko to chyba padnie jednak na wersje pierwotna, czyli: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M542512 wiec jest szansa na NightRidera w przyszlym tygodniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi