Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 no to dobrze bo myślałem że już może ramę mam krzywą albo co. pozdrawiam i szerokości koledzy "MOTURZYŚCI" :banghead: niewykluczone :) :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 no i pocieszył :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Potrzebuję wypożyczyć taką przyczepkę jak w temacie na sobotę 8.11. Wszelkie namiary mile widziane :) (byle odpowiednio wcześniej :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Potrzebuję wypożyczyć taką przyczepkę jak w temacie na sobotę 8.11. Wszelkie namiary mile widziane :banghead: (byle odpowiednio wcześniej :lapad: )W wypożyczalni przy ul. Warszawskiej, ok. 200m za Automobilklubem po lewej stronie jadąc od strony centrum mają przyczepkę motocyklową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 potwierdzam. bralem na warszawskiej za automobilklubem przed klejowa typowa do przewozenia moto. koszt chyba ok 15 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Potrzebuję wypożyczyć taką przyczepkę jak w temacie na sobotę 8.11. Wszelkie namiary mile widziane ;) (byle odpowiednio wcześniej :wink: )25zł kosztuje doba, tylko jak możesz pożycz od kogoś pasy bo wypożyczenie 1sztuki to 5zł.Njalepiej zadzwoń i zarezerwuj sobie - tel do nich to: :biggrin: 048 381 36 65 ;) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Dzięki bardzo. Właśnie już tam byłem i zaklepałem sprzęt na sobotni poranek. Jak wszystko dobrze pójdzie to ok. 15 w sobotę wracam z nowym intruzem 1400 :biggrin: Będzie okazja! :flesje: Żeby tylko nie lało w niedzielę trzeba będzie sprzęta przyzwyczaić trochę do radomskiego asfaltu :crossy: Aha szczeniaku! W tej sytuacji temat moto zza wielkiej wody odraczamy na lepsze czasy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Sprzedałes intruza???????????? a tak do mnie pasował............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Sprzedałes intruza???????????? a tak do mnie pasował.............Ano pasował, pasował :notworthy: ...ale niestety zakochałem się w innym :notworthy: , a ten nagle stanął nam na drodze do wspólnego szczęścia :buttrock: no i wiesz ja to jest...Spieprzaj Dziadu! :icon_rolleyes: Na pocieszenie donoszę, że poszedł w ręce koleżanki motórzystki, a i blacha pewnie zostanie ta sama, czyli krótko mówiąc mamy nowego (nową) ridera w grodzie!DZIEWCZYNY NA TRAKTORY!....tzn NA MOTORY!!! :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 KOLEDZY CO SĄDZICIE O SUZUKI GSX 750 INAZUMA? PRZYMIERZAM SIĘ DO ZAKUPU TAKIEGO. P.S. HONDA XBR 500 IDZIE W ODSTAWKĘ JAK BY KTOŚ BYŁ ZAINTERESOWANY :banghead:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 KOLEDZY CO SĄDZICIE O SUZUKI GSX 750 INAZUMA? PRZYMIERZAM SIĘ DO ZAKUPU TAKIEGO. P.S. HONDA XBR 500 IDZIE W ODSTAWKĘ JAK BY KTOŚ BYŁ ZAINTERESOWANY :P) http://grupy.scigacz.pl/Suzuki,GSX,750,Ina...60,2007_04.html - Tu jest troche wiadomosci Specem nie jestem ale moim zdaniem to kolejny olejak suzuki który jest nie do zarżnięcia a przy tym ma świetny wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 KOLEDZY CO SĄDZICIE O SUZUKI GSX 750 INAZUMA? PRZYMIERZAM SIĘ DO ZAKUPU TAKIEGO. P.S. HONDA XBR 500 IDZIE W ODSTAWKĘ JAK BY KTOŚ BYŁ ZAINTERESOWANY :banghead:) Ja tam wole V-ke :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 mam serwisówke haynesa do gsxfa600,750 i inazumy (w jednym), jak coś to pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Ja tam wole V-ke :buttrock: Co za czasy ... pierwszy raz musze się z Żółtym zgodzić :icon_razz: :wink: Ja bym prosił nie drażnic ludzi ścigaczem :lapad: Edytowane 13 Listopada 2008 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Dzisiaj kupiłem inazumke 750 i się nie chwalę :icon_razz: :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi