karlo Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 jeździcie coś obecnie :rolleyes: ja dziś trochę pojeździłem, ogólnie postrzegano mnie jako samobójcę :lalag: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 przeczytalem wasze posty i udalem sie do piwnicy odpalic maszyne... tak na wszelki wypadek... oczywiscie nie bylo problemow... znaczy ze jest chetna do jazdy... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 :) a ja rozebrałem moto na części pierwsze :( bo mi się nudzi :P a teraz mam puzzle na zimowe wieczory :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Dobra zmiana TEMATU!!!Czy pamiętacie jak pewien nienormalny facet wybrał się motocyklem do pracy...???jeśli NIE to przypominam - tym nienormalnym facetem byłem ja (niestety...) Od tamtego pamiętnego dnia mineło już kilka dzionków... natomiast dziś pierwszy raz poszedłem do garażu i... co zobaczyłem - moja VIRAŻKA zabłocona a silnik (aż płakać mi się chce) silnik calutki w kryształkach soli iiii moje polerki szlag trafił!!!(sól powżerała się w dekielki i ani myśli się zmyć)Viróweczka wygląda tak jakby nie była moja Co robić? Czy znacie jakieś magiczne zaklęcie aby to dziadostwo usunąć POZDRAWIAM (pytam poważnie HELLP...!!!) :) :D :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Dobra zmiana TEMATU!!!Czy pamiętacie jak pewien nienormalny facet wybrał się motocyklem do pracy...???jeśli NIE to przypominam - tym nienormalnym facetem byłem ja (niestety...) Od tamtego pamiętnego dnia mineło już kilka dzionków... natomiast dziś pierwszy raz poszedłem do garażu i... co zobaczyłem - moja VIRAŻKA zabłocona a silnik (aż płakać mi się chce) silnik calutki w kryształkach soli iiii moje polerki szlag trafił!!!(sól powżerała się w dekielki i ani myśli się zmyć)Viróweczka wygląda tak jakby nie była moja Co robić? Czy znacie jakieś magiczne zaklęcie aby to dziadostwo usunąć POZDRAWIAM(pytam poważnie HELLP...!!!) :icon_eek: :bigrazz: :banghead: Witam! Bardzo dobrym kosmetykiem motocyklowym jest Castrol Bike Polish. Skutecznie usuwa wszelkie zabrudzenia, usuwa owady, ożywia lakier, sprawdzony również na powierzchnich chromowanych (w przeszłości miałem 3 Virówki 750 i z lekkimi wżerami świetnie dawał sobie radę). Cena ok. 30zł za spray o poj. 0,4l. Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 słuchajcie jest plan... w wigilie chyba wszyscy mają wolne, jak będzie taka pogoda to może polatamy w strojach świętego Mikołaja? musiało by być z 10 maszyn i mogłoby to nawet fajnie wyglądać... :lalag: knajpę mam zamkniętą to później możemy się rozgrzać piwkiem kto się pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 słuchajcie jest plan... w wigilie chyba wszyscy mają wolne, jak będzie taka pogoda to może polatamy w strojach świętego Mikołaja? musiało by być z 10 maszyn i mogłoby to nawet fajnie wyglądać... :buttrock: knajpę mam zamkniętą to później możemy się rozgrzać piwkiem kto się pisze? Jeśli zdążę złożyć moto i będzie ciepło to tak. Ale czemu w samą Wigilie :icon_mrgreen: Ja o 15-tej mam już kolacje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 W samą wigilię nie bardzo, może dzień wcześniej :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 wszystko jedno, u mnie poprostu ciężko z czasem może być wcześniej, żeby tylko było w miarę ciepło :crossy: zobaczcie jak to wyglada w innych miastach... http://www.mikolaje.gd.pl/ :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 pasta "G3 farecla" + tarcza filcowa + wiertarka + cierpliwosc i determinacja PS: jesli sa jakies wzery i chropowatosc to zacznij od papierow sciernych 800-1200-1600-2000 a na koniec 2000 z woda, po tym pasta G3Dzięki Xylo :notworthy: Witam! Bardzo dobrym kosmetykiem motocyklowym jest Castrol Bike Polish. Skutecznie usuwa wszelkie zabrudzenia, usuwa owady, ożywia lakier, sprawdzony również na powierzchnich chromowanych (w przeszłości miałem 3 Virówki 750 i z lekkimi wżerami świetnie dawał sobie radę). Cena ok. 30zł za spray o poj. 0,4l. Polecam!!!spróbuje również tego. :rolleyes: :banghead: :smile: napiszę jak mi poszło.POZDRAWIAM!!! i lewa w górze :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala73 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 pasta "G3 farecla" + tarcza filcowa + wiertarka + cierpliwosc i determinacja PS: jesli sa jakies wzery i chropowatosc to zacznij od papierow sciernych 800-1200-1600-2000 a na koniec 2000 z woda, po tym pasta G3 ładnie tak eksponowac swoje klejnoty?:icon_razz: no nie myslalam ze na to cię stac........i jeszcze na dodatek ten nocnikhahahhaa mam nadzieje ze to nie kask :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam, mam pytanko, gdzie w radomiu kupujecie olej i filtry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam, mam pytanko, gdzie w radomiu kupujecie olej i filtry?Ja jeszcze nie kupowałem bo nie było potrzeby, ale mój wujaszek ostatnio był w HONDZIE na ul.Limanowskiego (mimo że ma bandita) i stwierdził że towar jest dobry i nawet w normalnych cenach :icon_twisted: Może tam :D Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja kupuję oleje i filtry w "Inter cars" ul. Kusocińskiego 18 (róg Miłej i Kusocińskiego). Jeżeli czegoś nie mają na miejscu sprowadzają w ciągu 24h, dają upusty, filtry K&N i tańsze, oleje min. Castrol i Mobil1. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja kupuję oleje i filtry w "Inter cars" ul. Kusocińskiego 18 (róg Miłej i Kusocińskiego). Jeżeli czegoś nie mają na miejscu sprowadzają w ciągu 24h, dają upusty, filtry K&N i tańsze, oleje min. Castrol i Mobil1. Pozdrawiam!Ja na allegro :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi