KrzysiekZet31 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ale przyznacie ze kawalek...."..nigdzie nie znajdziesz takiego, pieknego, zdolnego jak ja...."bil na imprezie rekordowa ilosc wykonan? :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 :icon_evil: U nas nie fajnie, to co podejrzewałam ,ze to kac ,okazało sie wysoka goraczka ,Xylo lezy i cierpi....co za wirusy tam były? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 :icon_evil: U nas nie fajnie, to co podejrzewałam ,ze to kac ,okazało sie wysoka goraczka ,Xylo lezy i cierpi....co za wirusy tam były? :icon_twisted:co sie stalo?jak to chory??????Xylena trzeba go natrzec spirytusem od srodka i na zewnatrz!!!!!!!!!!!!metota sprawdzona i co najwazniesze skuteczna!!!!!!!!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 co sie stalo?jak to chory??????Xylena trzeba go natrzec spirytusem od srodka i na zewnatrz!!!!!!!!!!!!metota sprawdzona i co najwazniesze skuteczna!!!!!!!!!!!! :lalag: :crossy: plus okłady z młodych piersi :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ale balanga mnie mineła!!! :banghead: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 własnie o Tobie Dominik rozmawiałam z Xylem ostatnio ze sie nie ujawniasz , a tu prosze, czytaj forum to cie nic nie ominie!!!Sylwek w Goliacie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Tak!!! Czytac trzeba! :) :( Czasem mam ograniczony dostęp do internetu no i... sa tego skutki! Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam!!!Wczoraj zepsuł mi się samochodzik i wpadłem na genialny... pomysł aby pojechać VIRÓWECZKĄ na służbę :crossy: - w jedną stronę z Opoczna do Radomia sponiewierały mnie TIRY (tak mnie zmoczyły,że szkoda gadać) natomiast dziś w drodze powrotniej mniej więcej w połowie drogi tak zaczoł napie...ć śnieg,że ledwie widziałem jezdnie... :banghead: -WIEM normalny to ja nie jestem... i tak też postrzegali mnie kierowcy innych pojazdów.Szczerze mówiąc ledwie dotarłem... -w pewnych sytuacjach normalnie myślałem,że wpadne pod koła jakiejś ciężarówki - ale DAŁEM RADE :) :icon_biggrin: :flesje: NIEPOLECAM... :banghead: POZDRAWIAM!!! i Lewa w górze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam!!!Wczoraj zepsuł mi się samochodzik i wpadłem na genialny... pomysł aby pojechać VIRÓWECZKĄ na służbę :crossy: - w jedną stronę z Opoczna do Radomia sponiewierały mnie TIRY (tak mnie zmoczyły,że szkoda gadać) natomiast dziś w drodze powrotniej mniej więcej w połowie drogi tak zaczoł napie...ć śnieg,że ledwie widziałem jezdnie... :banghead: -WIEM normalny to ja nie jestem... i tak też postrzegali mnie kierowcy innych pojazdów.Szczerze mówiąc ledwie dotarłem... -w pewnych sytuacjach normalnie myślałem,że wpadne pod koła jakiejś ciężarówki - ale DAŁEM RADE :icon_mrgreen: :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: NIEPOLECAM... :banghead: POZDRAWIAM!!! i Lewa w górze :buttrock: :icon_razz: całkiem normalny to nie jesteś - bez urazy :icon_razz: Ale kto z nas jest :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 :icon_rolleyes: Podziwiam, szacun i żółwik!!! Xylo odprowadzał moto do zimowego garazu i ledwo przez miasto jechał tak slisko było, a ty taki kawał!!!! Normalnie wódki ci dac!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Przemek... nie powiesz mi chyba, że na taki genialny pomysł wpadłeś na trzeźwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam!!!Wczoraj zepsuł mi się samochodzik i wpadłem na genialny... pomysł aby pojechać VIRÓWECZKĄ na służbę :icon_razz: --WIEM normalny to ja nie jestem... i tak też postrzegali mnie kierowcy innych pojazdów.POZDRAWIAM!!! i Lewa w górze ;)Po pierwsze gratuluję pomysłu, ostatnio też na taki wpadłem, ludzie też na mnie dziwnie patrzyli, poza tym tak mnie przewiało, że kolano jeszcze do tej pory nieraz mnie boli :( po drugie nie ma złej pogody, podobno jest tylko złe ubranie także...Lewa w górze :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Xylu jak już wyzdrowiejesz tak na dobre wrzuciłbyś co tam nagrałeś lub pstryknąłeś na ostatniej imprezie :notworthy: A Bolkiem się nie przejmuj, po prostu niektórzy mają takie skłonności i to ich skrzywienie :wink: :wink: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Karlo, zamarłes w tym podniesieniu tak, ze az mi cie chłopie szkoda, wychyl to wreszcie bo patrzec nie mozna :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Nie ma sprawy :clap: Specjalnie dla Ciebie :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi