Skocz do zawartości

PIERDOLNIK - przestrzeń zaaranżowana alternatywnie...

jojo41
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

:icon_evil: U nas nie fajnie, to co podejrzewałam ,ze to kac ,okazało sie wysoka goraczka ,Xylo lezy i cierpi....co za wirusy tam były?

:icon_twisted:

co sie stalo?jak to chory??????Xylena trzeba go natrzec spirytusem od srodka i na zewnatrz!!!!!!!!!!!!metota sprawdzona i co najwazniesze skuteczna!!!!!!!!!!!! :D

Witam!!!

Wczoraj zepsuł mi się samochodzik i wpadłem na genialny... pomysł aby pojechać VIRÓWECZKĄ na służbę :crossy: - w jedną stronę z Opoczna do Radomia sponiewierały mnie TIRY (tak mnie zmoczyły,że szkoda gadać) natomiast dziś w drodze powrotniej mniej więcej w połowie drogi tak zaczoł napie...ć śnieg,że ledwie widziałem jezdnie... :banghead:

-WIEM normalny to ja nie jestem... i tak też postrzegali mnie kierowcy innych pojazdów.

Szczerze mówiąc ledwie dotarłem... -w pewnych sytuacjach normalnie myślałem,że wpadne pod koła jakiejś ciężarówki - ale DAŁEM RADE :) :icon_biggrin: :flesje:

NIEPOLECAM... :banghead:

POZDRAWIAM!!! i Lewa w górze :buttrock:

Witam!!!

Wczoraj zepsuł mi się samochodzik i wpadłem na genialny... pomysł aby pojechać VIRÓWECZKĄ na służbę :crossy: - w jedną stronę z Opoczna do Radomia sponiewierały mnie TIRY (tak mnie zmoczyły,że szkoda gadać) natomiast dziś w drodze powrotniej mniej więcej w połowie drogi tak zaczoł napie...ć śnieg,że ledwie widziałem jezdnie... :banghead:

-WIEM normalny to ja nie jestem... i tak też postrzegali mnie kierowcy innych pojazdów.

Szczerze mówiąc ledwie dotarłem... -w pewnych sytuacjach normalnie myślałem,że wpadne pod koła jakiejś ciężarówki - ale DAŁEM RADE :icon_mrgreen: :icon_rolleyes: :icon_mrgreen:

NIEPOLECAM... :banghead:

POZDRAWIAM!!! i Lewa w górze :buttrock:

:icon_razz: całkiem normalny to nie jesteś - bez urazy :icon_razz:

Ale kto z nas jest :icon_question:

Witam!!!

Wczoraj zepsuł mi się samochodzik i wpadłem na genialny... pomysł aby pojechać VIRÓWECZKĄ na służbę :icon_razz: -

POZDRAWIAM!!! i Lewa w górze ;)

Po pierwsze gratuluję pomysłu, ostatnio też na taki wpadłem, ludzie też na mnie dziwnie patrzyli, poza tym tak mnie przewiało, że kolano jeszcze do tej pory nieraz mnie boli :(

po drugie nie ma złej pogody, podobno jest tylko złe ubranie także...Lewa w górze :)

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

Xylu jak już wyzdrowiejesz tak na dobre wrzuciłbyś co tam nagrałeś lub pstryknąłeś na ostatniej imprezie :notworthy:

A Bolkiem się nie przejmuj, po prostu niektórzy mają takie skłonności i to ich skrzywienie :wink: :wink:

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: