szczeniak Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 no wlasnie!!!!!!!!!!!!cisza wielka a wy co???????????co robimy w weekend? moze jakas impreza na slowackiego??????? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 oooooo a ja juz myslałem, ze szczeniak zwyczajem niedzwiedzim zapadł w sen zimowy i smacznie bedzie chrapał do wiosny a tu nieeeee :icon_evil: przebudziła sie w nim bestia weekendowa i chce mu sie pic znowu, coz moge napisac, skromnie tylko powiem, ze jestem oczywiscie do dyspozycji hehehehehe :rolleyes: :biggrin:to wychylcie i za mnie dzban zlotego napoju... ja dzisiaj jade ogladac NOWE moto :crossy: zdjatka wrzuce tuz tuz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 zaczynam sie o Was martwic moi drodzy, straszny spokoj tu ostatnimi czasy, czyzby temperaturka na zewnatrz Was troche przytemperowala :) czegos na rozgrzanie trzeba :icon_razz: mnie pomalu zaczyna juz lamac w dobra strone, bo narazie to sie bawie w puzle z moimi kregami :icon_mrgreen: wczoraj ulozylem z nich motorek, to te po zlosci ulozyly sie w wyjezdzajacy samochodzik :icon_mrgreen: pozdrawiam Krzycho jak kupisz to pochwal sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Jupik wróciłeś!!! i widać humor Ci się troche wyostrzył :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) :buttrock: no to wiemy gdzie jechać na wyprawę motągową w 2008r. Austria Szwajcaria :icon_twisted: Edytowane 17 Listopada 2007 przez jojo41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Właśnie wróciłem z rozpoczęcia sezonu ZIMOWEGO w Borkach :notworthy: próbuję dojść do siebie... :biggrin: :icon_razz: :flesje: co raczej nie będzie łatwe :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGGGrzes Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam!Janciowodnik podaj szczegóły tej trasy do Pionek bo nie wiem czy mi pod chałupą latem nie jeździłeś, a ja latałem do okna jak...Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Janciownik mógł równie dobrze jeździć 2 km od Twojego okna... to było by bardziej prawdopodobne bo nic nie pisałeś o wylatujących szybach i pękającym tynku... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Janciowodnik podaj szczegóły tej trasy do Pionek bo nie wiem czy mi pod chałupą latem nie jeździłeś, a ja latałem do okna jak... mniej wiecej jade tak od siebie z janiszpola, to wale sobie na makow, oplotkami mniej wiecej kierunek na siczki, mniej wiecec trzymajac sie torow, i zaraz za jedlnia zaczynaja sie lasy, a tam to juz sciezek jest od pyty dla maniakow blota, z licznika wychodzi okolo 50 km w jedna strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Xylu gdzie grałeś i z kim i dlaczego ja nic o tym nie wiedziałem :D :banghead: a przecież mogłem być chociaż polewającym...tzn podającym, a tak to wylądowałem na ławce rezerwowych :D Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGGGrzes Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 No No!A w którym miejscu dojeżdżasz do torów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ja w sobote rozgrzewki nie wytrzymalem :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGGGrzes Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 OOOOOO!KrzysiekZ załapałem się na Twoje zdjęcie. I tu konkurs na http://www.tkdami.net/~krzysiekz/ wycieczki motorkiem i 15 zdjęcie. Który to jestem ja? Na zwycięzce czeka 1/2l.Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) zdjęcie. Który to jestem ja? Na zwycięzce czeka 1/2l.GrzesiekObstawiam że jestes w niebieskiej czapeczce i trzymasz blondyneczkę na kolanach :biggrin: wygrałem :lapad: :icon_mrgreen: Edytowane 19 Listopada 2007 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGGGrzes Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 W dziale "wycieczki motorkiem" zdjęcie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi