jojo41 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 :lalag: ale cisza, gracie jeszcze czy co :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 No jakos tak wszyscy ucichli ,szczególnie Ty zozo,a tu weekend sie zbliza..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Czy wybiera się ktoś z RADOMIA na Borki 16/17/18-XI-07? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=84387&st=160& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 No jakos tak wszyscy ucichli ,szczególnie Ty zozo,a tu weekend sie zbliza..... :( Ja juz sie odzywam :icon_razz: "Walczymy" co w weekend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ja walcze od srody to i weekend chyba tyz!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Czy wybiera się ktoś z RADOMIA na Borki 16/17/18-XI-07?http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=84387&st=160&Ja miałem w planach, ale niestety sytuacja finansowo-psychiczna mi nie pozwala :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Ja miałem w planach, ale niestety sytuacja finansowo-psychiczna mi nie pozwala :biggrin:No to szkoda. W takim razie życzę poprawy stanu finansowego i psychicznego... :buttrock: POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Moge z wami powalczyc wirtulanie... moze przez skype smykniemy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Grunt to rzeczowy opis sytuacji... usmialem sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGGGrzes Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam!Podajcie proszę jakieś ciekawe trasy w okolicach Radomia, gdzie najczęściej jeździcie. Jeśli nie jest to tajemnicą. Myślę o jeździe rekreacyjnej. Ja ze swej strony podaję fajną trasę z Radomia do Dęblina wzdłuż torów kolejowych.PozdrawiamGrzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 dziwna sprawa panie moderatorze Peny, wczoraj napisałem tu posta a dzis patrze, ze go nie ma jednak, został wywalony za tresci czy forum glupieje? nie napisałem tam nic szczegolnie obelzywego :) Xylo chyba żartujesz :icon_mrgreen: jeśli przenoszę albo usuwam (jeszcze żadnego nie usunąłem) to pierwsze co to Was informuje o tym. A nie było mnie przez kilka dni to nie wiem co się działo... więc to nie moja sprawka :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Peny spokojnie, ja nie twierdze, ze usunałes a nawet jakby to po to cie mamy tutaj (miedzy innymi) :evil: Chodzi o to, ze napisałem i wyparował ale podobno wczoraj własnie takie jaja były na całym forum. Moj biedny poscik widocznie tez stał sie ofiara tego zamieszania. Zal mi troche bo to byl moj najpiekniejszy poscik ale z powodu sklerozy nie potrafie go juz zacytowac. Wspiąłem sie na wyzyny erudycji i akurat musiało forum zwariowac :icon_rolleyes: Wyglada na to, ze bezpowrotnie przepadła szansa na odzyskanie tych "złotoustych wersetow" :bigrazz: Xylo... musisz więc wypić dokładnie tyle samo ile wypiłeś zanim dopadły Cię takie złote myśli, nasze forum nie może stracić tak bogatych wpisów :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Xylo- bardzo ładna ta Twoja Kawa :icon_rolleyes: http://bikepics.com/members/xylo/85zl900/d...p?i=1050035&s=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 mysle ze to co proponuje Xylowi Peny jest raczej awykonalne. po ostatnich przejsciach moja watroba powiedziala mi BASTA!!!ale tylko do piatku!!!!!!!!!!!!! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 f**k a ja znowu na wyganiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi