pancur Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 moro zajrzał .przyoszczędził dyche i pojechał ;)Jak Misiek chciałeś by się podobało to było zabulić 30 zet i zostać na trzy dni.Wtedy o której by nie grali jesteś na miejscu.Najwyżej nic nie kojarzysz bo sie za bardzo zintegrowałeś. My z fizykiem skończyliśmy zlot chyba ok 3 w nocy u mnie w garażu :D,a zapraszałem ogólnie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Moje 30zl nie uratowałoby imprezy, nie było tam czego słuchać a nastukać wolę się u siebie na parceli, mogę tam łapać horyzont bez obawy że ktoś mnie podepcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nie pitol.Kobranocka i Also dają radę.Jakoś nie mam problemu z napiciem się poza chałupą,nie pękaj jak zaliczysz zgon ktoś odniesie pod płot by nie podeptali.Więcej luzu.Większości która koczowała na zlocie na bank się podobało i o to chyba chodziło.Jedyny problem jaki miałem,to zakaz wstępu na park maszyn.To coś jak ze słuchaniem muzy w samochodzie.Nie moje auto,nie ja wybieram stację.Nie mój zlot,nie ja wybieram kapele.Zawsze można wysiąść/odjechać. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Zamiast bujać się pod sceną poleciałem expresuwką do Janek. Przewietrzyłem motocykl i przynajmniej się nie spociłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Chwilę byś poczekał to poleciał bym z Tobą .Zaraz wyszedłem i na lody brykłem do Bialobrzeg. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ale ja mam dużo dystansu, do zlotu w Jedlińsku jakieś 15km i taki będę utrzymywał jeśli poziom bedzie constans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 I dla kogoś ciekawie się zakończyło...to rozbite auto na trawniku robiło wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ten rozbitek był tam wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ma ktos kogos z garaz3m na rapackiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Hmmmm to pewnie w piątek na oczy mi padło że nie widziałam :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlapczyq Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 ja też chętny Cytuj studio mebli kuchennych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Hmmmm to pewnie w piątek na oczy mi padło że nie widziałam :-DA ja widziałem...potrójnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ha to też dobrze :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin55 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Nie wiecie koledzy, czy w naszym kochanym mieście da radę gdzieś dorobić przewód hamulcowy w oplocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Coś mi się kojarzy że we Wsoli takie rzeczy robią (na tym szrocie przy trasie) - ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi