Maniek Srad Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 a nie masz może streszczenia??Ze streszczenia to policjaty korzystają i takie są efekty że dowody chcą zabierać :dry:Ciekaw jestem swoją drogą ilu z drogówki zna te wytyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 1 na 10 i to jeszcze jak umie czytac bo dlaczego chodza w parach jeden umie pisac a drugi umie ttoche czytac Sa roznego koloru? Ciekawostka.W Selgrosie kupiłem przyzwoitą siatkę bagażową o naprawdę gęstych okach gdyby ktoś zainteresowany.[/quote Sa roznego koloru?] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 W całej gamie kolorów Forda T. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Ze streszczenia to policjaty korzystają i takie są efekty że dowody chcą zabierać :dry:Ciekaw jestem swoją drogą ilu z drogówki zna te wytyczne?to jednak bym się nadawał na psa a ja głupi nie chciałem zdawać do szkółki jak mialem okazję :P Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Carlon Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Z tego co pamipamiętam to pomiar powinien być wykonany przy 50% obrotów przy których jest osiągany maksymalny moment obrotowy. Czyli jak maksa masz przy 7000 to pomiar powinien być wykonany przy 3500. Dodatkowo miernik musi być prostopadle do motocykla i w określonej odległości podajże 50cm ale tego już nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 W czwartek ściągałem znajomego motocykl(Bandit 1200) do Radomia, miał chłopak pecha i łoś wyszedł mu na spotkanie :ohmy: Kumpel żyje, łoś nie :blink:http://www.lublin112.pl/luszczow-los-zginal-zderzeniu-autem-osobowym-foto/ Chopy uważajta na siebie :excl: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Banditem ? To nie jeden od strażaków na chopku ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Bandit 1200S, a raczej to co z niego zostało... :mad: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgadza się to jeździec z Raiders of Flames. Łosiowi wyjechał z bara , że tamten padł jak długi. Twardziel z niego , poza wybitym barkiem , ma tylko lekkie otarcia twarzy , skutek używania kasku bez szczękowego. Maszyna też nie bardzo ucierpiała jechał naprawdę wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 To chyba łoś zszedł na zawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Obszycia zobaczył i wolał się dobić bo wiecie jak to z klubami :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ma ktos nr do manka magika kur...sprzelgo mi j*b...:-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dzisiaj jakiś kolega miał pecha na Czarnieckiego i przywalił w busa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 my tez ledwo się wyślizgnęlismy, bo pan na rondzie na Limanowskiego zajechał nam drogę jak zjeżdzaliśmy z pasa wewnętrznego............jeszcze się ch.. ciskał. Miał szczęście , że nam ryski nie zrobił bo bym go zniszczyła :cool: Co się dzieje z tymi ludzmi, kazdy jakis rozkojarzony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi