jojo41 Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Dzięki wszystkim za dzisiejsze latanie. Było fajno :biggrin: Peny - podaje linka do fot z paralotni http://picasaweb.google.com/michaljojo5566...lotnieMojaPasja Jupik dawaj foty z wypadu do mnie na meila. Jeszcze raz pozdrawiam do zobaczyska :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jojo jestem własnie po "lekturze" Twoich fotek... Stary!!! - jestem pod wrażeniem i masz mi obiecać, że mnie kiedys nauczysz latać... zawsze mnie to jarało i naprawde dziś na samym początku miałem Was zapytać czy ktoś nie lata... a co do przejazdzki to jutro mozemy jechać z Karlo po odbiór motorka... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) Są i foty http://picasaweb.google.com/michaljojo5566...iska_17_10_2007 Szkoda że mieliśmy tylko telefon :) Jojo jestem własnie po "lekturze" Twoich fotek... Stary!!! - jestem pod wrażeniem i masz mi obiecać, że mnie kiedys nauczysz latać... zawsze mnie to jarało i naprawde dziś na samym początku miałem Was zapytać czy ktoś nie lata... a co do przejazdzki to jutro mozemy jechać z Karlo po odbiór motorka... pozdrZ lataniem nie ma problemu :) ale kurs musisz sobie zafundować.Co do jutra sie zobaczy, pogoda ma być kiepska. Polecam serwis http://meteo.icm.edu.pl/ Edytowane 17 Października 2007 przez jojo41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 siemka, wyjazd jak najbardziej udany, skromny bo skromny ale udany :icon_rolleyes: i moze nawet ten dzien skonczy sie jakims zakupem motorka ;)... a konkretnie mam na mysli takie moto: http://moto.allegro.pl/item256007553_bmw_f...ie_bedzie_.htmljest kilka foto z wyjazdu, komu mam je podrzucic zeby wrzucil gdzies na stronke?? pozdrawiam Jupik kiedy oblewamy Twoje moto??? upatrzyłeś sobie cos???? http://www.allegro.pl/item253783383_suzuki...00r_93_rok.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Wiesz co Peny, nie wiem teraz co zrobic, szkoda ze nie pojechaliscie z nami, bo uzyli na mnie perswazji :biggrin: i wmowili mi ze mi sie podoba BMW F650 wsadzili na nia i zrobili foto co zreszta chyba widziales jak obejrzales zdjecia z chlewisk... i teraz sie zastanawiam bo jest za drogo troche, jutro sie wybiore na moniuszki tak gdzie Wam mowilem i jak tam sie nic nie uda to mooooze i to BMW, kto wie... Wiesz co Peny, nie wiem teraz co zrobic, szkoda ze nie pojechaliscie z nami, bo uzyli na mnie perswazji :icon_arrow: i wmowili mi ze mi sie podoba BMW F650 wsadzili na nia i zrobili foto co zreszta chyba widziales jak obejrzales zdjecia z chlewisk... i teraz sie zastanawiam bo jest za drogo troche, jutro sie wybiore na moniuszki tak gdzie Wam mowilem i jak tam sie nic nie uda to mooooze i to BMW, kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jupik kręci ptaszkiem że mu nie pasi. A toć fajne moto http://picasaweb.google.com/michaljojo5566...392296340641282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 a moze jakies dofinansowanie?? :buttrock: moze jakas zrzutke zrobicie dla biednego studenta :D:D:D gdyby tak ludziska z forum po 5zl dali to zobaczcie jak juz mozna by sie zasilic finansowo, ja bym z przyjemnoscia komus tak pomogl jakby byla taka opcja :biggrin: hmmm w sumie moze to i nie jest taki zly pomysl...:icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 a moze jakies dofinansowanie?? :D moze jakas zrzutke zrobicie dla biednego studenta :D:D:D gdyby tak ludziska z forum po 5zl dali to zobaczcie jak juz mozna by sie zasilic finansowo, ja bym z przyjemnoscia komus tak pomogl jakby byla taka opcja :D hmmm w sumie moze to i nie jest taki zly pomysl...:( :biggrin: Masz u mnie te 5 zyli :icon_arrow: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 dzieki :biggrin: to juz jestem Ci winny tylko 5 :icon_arrow: hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Popatrzylismy z Xylem (i Ty pewnie tez) w allegro i trpche duzo chce za ta beemke ale w dobrym stanie była, inne sa yansze i nawet młodsze troszke tylko czydobrym stanie? no i jechac trzeba daleko zeby obejrzec. Kupujemy Dizmar i szukamy ci moto. Mozna to obgadac :icon_razz: aaa zatrudnienie aktualne nawet na 1-2 miesiace jak chcesz.... Edytowane 18 Października 2007 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ile chce za te BMW??? w ogóle to ja jestem zdania, że chyba warto dołożyć pare złotych i wziąć coś w lepszym stanie, ładniej wygląda, nie trzeba często w warsztacie siedzieć itp... sam tak zrobiłem i w sezonie nic nie dołożyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Dyskutowałem wczoraj z Jupikiem do późna i naprawdę ma chłop mola. Bemer fajny ale cenka przesadzona troszkę :icon_razz: za 6kafli było by chyba ok. Xylena popieram akcję "Szukamy moto dla Jupika" :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Nom, 7 to troche duzo plus rejestracja jeszcze ale motorek jest wypas... a moze kupi ten co ja chce pojezdzi i mi odsprzeda? ale wymysliłam.... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Deszcz nie deszcz dziś odbieram hondę o 16.30 (chyba że się naprawdę rozpada to dam sobie spokój). Jupik nie pękaj, znajdziemy coś dla Ciebie - będzie pan zadowolony :crossy: p.s podaj nr konta to przeleje te 5 zł :buttrock: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Nom, 7 to troche duzo plus rejestracja jeszcze ale motorek jest wypas... a moze kupi ten co ja chce pojezdzi i mi odsprzeda? ale wymysliłam.... :buttrock: :D Deszcz nie deszcz dziś odbieram hondę o 16.30 (chyba że się naprawdę rozpada to dam sobie spokój). Jupik nie pękaj, znajdziemy coś dla Ciebie - będzie pan zadowolony :P p.s podaj nr konta to przeleje te 5 zł :crossy:Dziś na latanko - z cukru nie jestem ale zimna i deszczu nie lubię :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi