luna3030 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Może nie negatywnie ale przeżywam jak mrówka okres.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortal1s Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Z drugiej strony ja jade caly czas autostrada :) aaale spokojnie, dasz rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 To jest właśnie to a tu głównie dziury w asfalcie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Zdażyło mi sie nocować w motelach przy stacjach benzynowych.Dobre ceny i nawet kiedyś na noc schowali nam motocykle na myjni.Leć\,a jak dopadnie zmęczene to coś znajdziesz. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Wielkie dzięki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Na Podlasiu ludzie nawet w nocy zapraszają do domu, dają jeść, łóżko i pieniędzy nie oczekują... no ale Ty w innym kierunku... Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Może i tym razem trafi się jakaś dobra duszyczka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Co sie stalo na zeromskiego kolega dzwonil do mnie ze jakies ostre wymuszenie bylo i jest ciezko Podobno jakas gsxrka :-( Jak ktos cos bedzie wiedzial co z motocyklista to niech oisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 https://m.facebook.com/photo.php?fbid=484895758324175&id=100004112640196&set=a.195514737262280.1073741826.100004112640196&source=48Co sie stalo na zeromskiego kolega dzwonil do mnie ze jakies ostre wymuszenie bylo i jest ciezkoPodobno jakas gsxrka :-(Jak ktos cos bedzie wiedzial co z motocyklista to niech oisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Kurde jakis warszawiak skur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Z tego co wiem to motocykliste noga tylko boli, moto trochę bardziej ucierpialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 To dobrze ze nic sie mu nie stalo tylko ze tez szkoda szprzetu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ważne że bez większego uszczerbku..oby wrócił szybko do zdrowia i..lewa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 To dobrze ze nic sie mu nie stalo tylko ze tez szkoda szprzetu...szkoda to by bylo nogi jak by sobie musial ja potem na dobranoc zdejmowac a gixxa sie zestreetfighteruje i tez bedzie piekny (tylko inaczej) doswiadczenia pokazuja ze czarny mat ma b.pozytywny wplyw na prace silnika (prawie jak niebieskie diody na osiagi Golfa) Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Przeciez mowie ze dobrze ze mu sie nic nie stalo proste ze zdrowie jest najwazniesze dla kazdego czlowieka sam mialem dwa dzwony na moto nic takiego bardzo sie nie stalo zebym ucierpial na zdrowiu ale moto polamane i lza jednak w oku sie krecila a osiagi diodowe czy farba to ida juz swoja droga ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi