Wróbelllo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja mam jakieś stare obręcze do rometów z oryginalnymi gumami to mogę dać do wystroju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No to czekamy na kogoś z silnikiem i wyjdzie cały Ogar.Z chęcia przytule te graty jak Tytus nie weźmie.Będzie zajęcie na piątkowe wieczory zamiast ochlaju. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Biorąc pod uwagę, że w Polsce co roku rejestruje się ok 50tys motocykli to szanse że się uda są spore. Trzymam kciuki żeby się udało no i mam nadzieję że ceny na pułkach pozwolą nam stać się loklnymi patriotami. :cool: Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Moze ma ktos przeciek informacji kiedy startuje sklep 4 biker'a??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 kalesony ? ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Hehe rozgryzles mnie ;-) kalesony tylko te na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kalesony dobra rzecz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Tak z ciekawostek dodam tylko ze czynny juz jest sklep 4-biker'a... Teraz jeszcze tylko Moto CoVer i jakas stacja z tanim paliwem i nic wiecej do szczescia nie jest potrzebne ;-) Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Tomasz Rokita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jaki adres ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Szarych Szeregów a raczej Różana...http://4biker.pl/nasze-sklepy/radom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zajebiście - będę miał sklep pod samym nosem :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zajebiście - będę miał sklep pod samym nosem :)A motor Pan masz ? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A motor Pan masz ? :cool:Czepiasz się Raruś, ważne że sklep jest...Karol ma zajebisty fotel na śmigłych lakach a na tym też niebezpieczne latanie jest, dobry kask się przyda :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Poszukiwania trwają :crossy: - Jak tam u Was :icon_question: zasypało :icon_question:u mnie nawet nawet... :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 O qrwa Karol do pracy się nie dokopiesz... :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi