Titi Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 A kiedy do mnie dzwoniłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) no to wypada się tylko napić w taką pogodę Było git.Tym bardziej że było komu kibicować.Szkoda że praca mnie wyciągła ciut za wcześnie.Ksylu nie musiałeś .Z tą gołą dupą to był żart ;) Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) granie skończone na dziś a ja chyba się naje$%^&*()&^%........dzieki za kibicowanie mam nadzieje, ze dało sie słuchac tego pitolenia i do następnego razu.......ma byc cos na początku czerwca (najlepiej na FB obserwowac profil Break 147) Edytowane 1 Maja 2013 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 14 czerwca Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 no to wypada się tylko napić w taką pogodę Było git.Tym bardziej że było komu kibicować.Szkoda że praca mnie wyciągła ciut za wcześnie.Ksylu nie musiałeś .Z tą gołą dupą to był żart ;) Zwłaszcza że nad pośladami miał napisane "wdupiemamto" :eek: ...Dobrze że Xylena wcześniej wyszła.... Ale za muzę :notworthy: :buttrock: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ....a co ci Xylena przeszkadzała? :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ...mam na myśli, że nie musiała tego wszystkiego oglądywać co my....się by pewie biedna dziewczyna poczuła lekko zawstydzona :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Nie wrabiajmy go już.Kto tam wie kogo przyniesie na to forum by poczytać.Ja zdążyłem w ostatnie chwili do chałupy dostawę przyjąć. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 heheh akurat moja Xylenka na forum jest ale nie widze w tym żadnego problemu............TiTusowych wkrętek nikt poważnie nie weźmie, luuuzik :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 A kiedy do mnie dzwoniłeś ?a wczoraj dwa razy!!!!trzeba mnie klocki, olej, filterek!!!do kobyly!!jakies specjal prajs slyszalem u Ciebie :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 a wczoraj dwa razy!!!!trzeba mnie klocki, olej, filterek!!!do kobyly!!jakies specjal prajs slyszalem u Ciebie :biggrin: :biggrin: :biggrin: ....czasami nie mogę odebrać jak mam klientów....ale oddzwaniam na nieodebrane, Ty też chyba nie mogłeś odebrać....Jutro od 9.00 do 17.00 mam otwarte to dzwoń albo przyjedź....a tłumika nie chcesz :biggrin: :rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ....czasami nie mogę odebrać jak mam klientów....ale oddzwaniam na nieodebrane, Ty też chyba nie mogłeś odebrać....Jutro od 9.00 do 17.00 mam otwarte to dzwoń albo przyjedź....a tłumika nie chcesz :biggrin: :rolleyes: :biggrin:klamczuszek!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:nie dzwoniles ale spoko. postaram sie jutro podjechac!! a na kuta mi tlumik?? klaksonu nie musze uzywac :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jak dobrze pamiętam to Ty sobie latasz takim ze 6-ścio litrowym VTX-em...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Włodek masz regulatory napięcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Lata ktos jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi