Ksylo Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ale zestresowani sa, niezresetowani, głowa od tego puchnie i boli. Człowiek jak komputer, musi sie zrestartować co jakis czas. Mlodzi sie zawieszaja, wirusy ich łapią a w głowach spam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brylekVFR Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 z ortografią jestem bakier, to i owszem, zresztą dysleksja wrodzona, a najbardziej denerwuję mnie że czasami przeglądarka szwankuje i zamienia mi literki na klawiaturze, :blush: a i fakt nie palę, rzuciłem jakieś 4 lata temu, teraz zdarza mi się zapalić okazjonalnie, albo kupie paczkę na jakąś imprezę na pale się i przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomRR Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 WESOŁYCH ŚWIĄT :) i Szybkiego Startu Sezonu :D lwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin55 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Chyba trzeba będzie poszukać jakichś zimowych opon :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomRR Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Kurde pomarli czy zasypało śniegiem :D taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wiara straciła ostatnią nadzieję na wiosnę i teraz zalewa smutki... :-P Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zaziębiony na maksa. Co to k...jest to wasze tapatalk czy inny ch..? Ja pisze z pralki frania ale więcej tego nie powtórzę. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak jestem na telefonie, piszę z programu Tapatalk, dlatego pod każdą wypowiedzią dodaje się, co dodaje. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Automatycznie się to wpisuje ? Nie kumaty jestem. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Tak, automatycznie ;-) Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 To nie mozesz po napisaniu posta edytowac i wykasować? :cool: nie chce się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jak piszę z telefonu, to raz ciach i po sprawie. Wyczaiłem, że w ustawieniach da się przestawić tą funkcję, także jeżeli Was tak bardzo to denerwuję to wyłączam :) Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ooo widzisz od razu lepiej :) wszystko teraz drażni przez tą cholerną zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Głosy chodzą, że od poniedziałku coś się ruszy w stronę cieplejszych dni... ;) Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 wybiera się ktoś jutro na ten koncert bluesowy ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi