Ksylo Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ja jeżdzę na Jim Beamie z Lidla za 49,99 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Kto bogatemu zabroni :D Kultywuję staropolską tradycje tylko ze źródełkami coraz ciężej.Miałem bardzo dobre, ale jak gość usłyszał że chcę 120 litrów na lato /troche miało byc dla kolegów / to mnie pogonił.przecież ja nie handluję tylko fajne lato chiałem mieć... Edytowane 26 Marca 2013 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Fajne lato to podstawa, dziwie sie, ze tego nie rozumiał.........hiena nie człowiek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brylekVFR Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 120 litrów na lato? na zimę to i owszem, ale na lato? :ohmy: czy nie zamieżasz wogule na moto zasiąść? :ohmy: na lato to sobie zostawiłem kilaka butelek z zimy, jak by było gorąco,a pić się chciało to w piwnicy takie schłodzone sobie czekają. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 zima długa była... co stworzyłam to wypiłam..... łakocie i witaminy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Brylek, w ogóle cię nie rozumiem. Przecież wiadomo, że latem trzeba więcej pić - uzupełniac płyny bo wszystko szybciej paruje. Praw fizyki pan nie zmienisz. Zima się tez pije więcej ale z innych powodów, długie wieczory, nuda, apatia. Pancur dokładnie wyliczył 4 miesiace lata to jest 120 dni i dał sobie zaledwie litr płynu dziennie. To jest absolutne minimum moim skromnym zdaniem żeby się organizm nie odwódnił. ;) Edytowane 26 Marca 2013 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Tak Xylu i tu masz całkowitą rację, literek dziennie powinien być, tylko trzeba kierownicą mocniej przymocować coby jej delirą poranną nie wyrwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Brylek Ty chyba nie gościnny jesteś.Bywało tak że 4 literki schodziły w sobotę.Częśc zamówienia dla kolegów ale bez narzutu. :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Pancur wiem gdzie takie całkiem niezłe źródełko tryska... W bańkach 5-cio litrowych pobierałem, jak chcesz możemy pojechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 a szkło czy plastik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ja ma swoje 5 szklane po wypitych winkach za pare groszy u słowaka za dobrych czasów a służą dalej. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Do transportu lał w te cienkie plastikowe po wodzie mineralnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brylekVFR Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ja i moi znajomi preferują browar. W domu zimą z żoną wolimy bimber w wodą. Ja bimber żona wode, a tak wogule to alkochol to mój wróg, ja go w morde a on mnie na glebe. Nigdy nie nie przeliczalem ile sie wypija dlatego wzdawalo mi sie ze to tak duzo, sasiad ma sprzet w garazu i na biezaco idze produkcja, jak brakuje to sie poprostu idzie i bieze. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Brylek, ortografia to tez twój wróg? :biggrin: Ty sie chłopie musisz napić, ni kuta... Edytowane 27 Marca 2013 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ja podziwiam młodszych.Ekonomiczni strasznie.Nie potrzebują dużych ilości alkoholu i do tego często gęsto nie palą.Jedyny minus to że salcesonem nie zagryzą bo be. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi