karlo Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja się martwiłem że będzie trzeba właściciela baru uprzedzić o naszym przybyciu żeby trunków nam nie zabrakło :flesje: a tu narazie 4 osoby :eek: trzeba będzie chyba telefonicznie ich "uświadomić" :smile: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja się martwiłem że będzie trzeba właściciela baru uprzedzić o naszym przybyciu żeby trunków nam nie zabrakło :flesje: a tu narazie 4 osoby :eek: trzeba będzie chyba telefonicznie ich "uświadomić" :smile: Ja bede 80% ok 18.00 z zonato juz dwie osoby wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Pewnie sie jak zwykle troche spoznie... ale bede... z malzonka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 właśnie trzeba przyjść z kobietami... bo kto nas później odwiezie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 jupik, kiedy zarejestrujesz ten nabytek??? bo zanim bedziesz mial na nia uprawnienia to ja moge jej dogodzic, oj będzie jęcała pode mną :biggrin:Wieści niosą iż Jupik wlał jej dziś sporo płynów ustrojowych :icon_mrgreen: a teraz siedzi i się ślini :bigrazz: zakochany, podobno nieźle wierzga pod kordełką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Pewnie sie jak zwykle troche spoznie... ale bede... z malzonka :bigrazz:Nie wiem czy wiecie, ale w Night Rider jest pośrodku rura dla Pań :biggrin: ;) Będzie się działo.Ps. Moja lepsza połowa zastanawia czy przybyć, ale sam nie wiem czy iść z żonką - ta rura wiecie, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 OK, ale tu napier...acie, aż wióry lecą, miło miło ;)Stanęło na Peny'm jak widziałem. A więc niebawem będzie uruchomiony. Już teraz witam w gronie Moderatorów :biggrin:Tylko wiesz, opierd... za obijanie się przy robocie jest u nas ostry!! W Moderatorni wymierzane są baty, hehee :icon_mrgreen:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Może tu zrobimy liste kto bedziespotkanko ma się odbyć w knajpie motocyklowej na ul. Słowackiego o godzinie 18 w środeja będę... Ja tez...ale tylko duchem z Wami ;)przechylcie kufel i za mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Nie wiem czy wiecie, ale w Night Rider jest pośrodku rura dla Pań :lalag: :wink: Będzie się działo.Ps. Moja lepsza połowa zastanawia czy przybyć, ale sam nie wiem czy iść z żonką - ta rura wiecie, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :wink: ja to mam tylko nadzieje, że moja kobieta tego nie czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 OK to ja już się odpowiednio znieczule.... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ekh,mmm to znaczy ,ze zony sie bierze by nie piły? I wam za kierowców robiły? No ładnie ja juz je przeszkole odpowiednio chyba... :icon_rolleyes: Ja pije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellka Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam wszystkich ;) w końcu do Was dołączyłam . My ze szczeniakiem też przybywamy jutro.A więc do zobaczyska. Xylena całkowicie Cię popieram !! Ja tez piję :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ciao Bella... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellka Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ;) Czesc Styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ;) Czesc Styka kolejny intruder 1500 czy mi sie już w oczach mieni???/ macie gdzieś fotki swoich maszyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi