Skocz do zawartości

PIERDOLNIK - przestrzeń zaaranżowana alternatywnie...

jojo41
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się martwiłem że będzie trzeba właściciela baru uprzedzić o naszym przybyciu żeby trunków nam nie zabrakło :flesje: a tu narazie 4 osoby :eek: trzeba będzie chyba telefonicznie ich "uświadomić" :smile:

SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin:

Ja się martwiłem że będzie trzeba właściciela baru uprzedzić o naszym przybyciu żeby trunków nam nie zabrakło :flesje: a tu narazie 4 osoby :eek: trzeba będzie chyba telefonicznie ich "uświadomić" :smile:

Ja bede 80% ok 18.00 z zona

to juz dwie osoby wiecej

jupik, kiedy zarejestrujesz ten nabytek??? bo zanim bedziesz mial na nia uprawnienia to ja moge jej dogodzic, oj będzie jęcała pode mną :biggrin:

Wieści niosą iż Jupik wlał jej dziś sporo płynów ustrojowych :icon_mrgreen: a teraz siedzi i się ślini :bigrazz: zakochany, podobno nieźle wierzga pod kordełką ;)

Pewnie sie jak zwykle troche spoznie... ale bede... z malzonka :bigrazz:

Nie wiem czy wiecie, ale w Night Rider jest pośrodku rura dla Pań :biggrin: ;)

Będzie się działo.

Ps. Moja lepsza połowa zastanawia czy przybyć, ale sam nie wiem czy iść z żonką - ta rura wiecie, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :icon_mrgreen:

• Administrator

OK, ale tu napier...acie, aż wióry lecą, miło miło ;)

Stanęło na Peny'm jak widziałem. A więc niebawem będzie uruchomiony. Już teraz witam w gronie Moderatorów :biggrin:

Tylko wiesz, opierd... za obijanie się przy robocie jest u nas ostry!! W Moderatorni wymierzane są baty, hehee :icon_mrgreen:

pzdr

Nie wiem czy wiecie, ale w Night Rider jest pośrodku rura dla Pań :lalag: :wink:

Będzie się działo.

Ps. Moja lepsza połowa zastanawia czy przybyć, ale sam nie wiem czy iść z żonką - ta rura wiecie, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :wink:

ja to mam tylko nadzieje, że moja kobieta tego nie czyta...