Ksylo Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zalezy od ilości. Ja nic nie mieszałem a kac dwa dni mnie trzymal..........juz nie to zdrowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Xylu po 40-stce człowiek ma trochę z osła trochę z lwa... :biggrin: Lwa udaje a na osła wychodzi :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 to ja już kumam zakup tego auta :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Xylu po 40-stce człowiek ma trochę z osła trochę z lwa... :biggrin: Lwa udaje a na osła wychodzi :icon_twisted: :icon_razz: aaa nie nie nie ja to mam odwrotnie, udaje osła a i tak wychodze na lwa :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 hehe to na weekendziku widze Panowie popłyneliście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Szacun Arek .Dalej do pracy na motocyklu. Wsiadałem o 8 do auta i ogrzewanie na full z początku, a na Kieleckiej Arka mijam :D Masz medal z kartofla przy najbliższym spotkaniu. Niestety w sobotę 1.XII zaliczyłem szlifa i miednica popękała w kilku miejscach, dlatego do wiosny jestem uziemiony a i Fjr-ka lekko ucierpiała. Pozdrawiam wszystkich motozakręconych z ciepłego łóżeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 ajjjj szczerze wspolczuje... kuruj sie i szybkiego powrotu do zdrowia zycze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 :sad: Te Fujary to jakieś pechowe motóry, Xylo też na Fujarze się połamał...Zrastaj się szybko, nie długo wiosna :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Wczoraj po graty do sklepu gość z Przysuchy przyleciał...Śmigają chłopaki a nie jak my "Piechota motocyklowa" :biggrin: :blink:Chodzi Ci o Wojtka ?? ;)Jak macie jakieś problemy z felgami, to jedzcie do ALPROST, polecam z czystym sumieniem, mi teraz poraz kolejny przerzucali zimówki na alumileum, żadnych problemów. Zakład jest na Domagalskiego , za lekarzami w lewo :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 założyłeś zimówki do motocykla ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Co to za sztuka jeździć zimą na zimówkach...wszyscy to potrafią :banghead: Karol zdjął zimówki, na zimowych z kolcami to on latem lata :blink: I to ostatnio na afrykańczyku, na oklep...rasista jeden :biggrin: :wink: Edytowane 6 Grudnia 2012 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Zimowe to było tylko powietrze w filtrze i kołach. ciekawe kiedy wymyślą pług do odśnieżania do motorsów. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez aarrkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 :icon_biggrin: :clap: Francuskie Dzikie Wieprze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 buehehehehheehehehe usmiałem się, dooobry filmek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) co za tydzień , w niedziele zerwany pasek klinowy, poniedziałek haker skrobnał 2 tys mojemu bratu dzis rozje..akumulator Edytowane 7 Grudnia 2012 przez Maciejaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi