Maciejaa Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 nie no autko calkiem wporzo;) Lotka typu Eclipse ale autko prezentuje sie niezle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 WłaNa Wosniki przyjedz i ci zrobia koła szybko, tanio i porzadnie. Sucha/Wośnicka po prawej stronie przed skrętem w Bulwarowa. TiTus, fajny samochodzik tylko po co mu swiatla z przodu zamalowałeś??? noooo i ten uchwyt do otwierania bagażnika "troszke" duży ;) Ile to ma konikow i na którą oś napęd? Jak ma powyzej 200 i naped na tył to chcę się przejechać :) Tylko nie dzisiaj bo wczoraj ostro pochlałem. Właśnie, trochę mnie zawiódł z tą mocą :sad: ....Myślałem że jak motorkiem wcisnę i pojadę a tu trza do 3 biega zrzucić i w ogóle jedzie jak normalny samochód...Napęd przód, niestety, też bym chciał tył...kucy trochę mniej niż wymagasz....Ale za to prowadzenie...jak gokartem, reaguje na najdrobniejszy ruch kierownicą,,, po koleinach musisz walczyć o życie jak na moto ale winkle, sama bajka...siła odśrodkowa go nie dotyczy...opony ma 245 szerokie, poprzeczki amorów i się fajnie klei do drogi... Na uchwycie Inga pranie będzie suszyła :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin55 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ja bym sobie zrobił to sam...Czujniczek zegarowy do tego wystarczy i wszystko wiesz... O co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 O co kaman? O sprawdzenie czy felga czy opona bije ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 a mi wlasnie padło wspomaganie co najdziwniejsze razem z tym jak pdlo mi wspomaganie zapalila mi sie kontrolka czerwona ( przypominajaca akumulator i na niej plus i minus ) nie wiem co sie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 a mi wlasnie padło wspomaganie co najdziwniejsze razem z tym jak pdlo mi wspomaganie zapalila mi sie kontrolka czerwona ( przypominajaca akumulator i na niej plus i minus ) nie wiem co sie stalo :blink: :banghead: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin55 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 O sprawdzenie czy felga czy opona bije ;) Titi a czy mógłbyś mi wytłumaczyć jak to zrobić i co to jest ten zegareczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ty sprawdź czy pasek jeszcze jest na miejscu skoro i ładowania nie ma. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Titi a czy mógłbyś mi wytłumaczyć jak to zrobić i co to jest ten zegareczek? Wpadnij do sklepu to Ci wszystko wytłumaczę jak to sprawdzić...Szczerze mówiąc i bez czujnika dasz radę, przynajmniej orientacyjnie... Ja miałem i wspomaganie i ładowanie padnięte w okolicach 5 rano, jak z Groty wychodziliśmy,,,Przynajmniej próbowaliśmy wyjść o własnych siłach :offtopic: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 To do której ta Grota w końcu czynna. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Teraz to do której chcemy...Mamy nawet własnego wokalistę, bardzo fajnie śpiewa (albo my jesteśmy już wtedy w bardzo fajnym stanie) :wink: .. sylwestra chyba też tam spędzimy.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 a mi wlasnie padło wspomaganie co najdziwniejsze razem z tym jak pdlo mi wspomaganie zapalila mi sie kontrolka czerwona ( przypominajaca akumulator i na niej plus i minus ) nie wiem co sie stalo moze cos sie zepsulo?!? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 no pewnie ze padlo ale co:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ja też nie jestem pewny ale chyba miałem zderzenie z jakimś T-34, przynajmniej tak się czuję po ostatnim weekendzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 podobno się nie miesza ale whiskacze,śliwowica i bimber a rano nic mi nie było. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi