Tomasz Rokita Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 skurwysynstwo... nic wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 a tylko piwo wchodzi w gre? cz moze tez cos mocniejszego ;) 70 lat? hmmm troche leciwe te "towarki" hehe Hehe leciwe mówisz, a kondycyjnie popadaliśmy my...Gienek jeszcze dzisiaj na nóżki płacze, że go jakieś zakwasy dopadły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 hehe zakwasy pewnie ma bo za dlugo na moto siedzial ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veyroo Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 hehe odnośnie soboty to tez bym sie gdzies przejechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Panowie szlachta.W piątek 16.11.2012 w Amfiteatrze o godz 19 jest koncert Big Band-u "MUNDANA" Swing i muzyka rozrywkowa w fajnym wykonaniu.Wjazd za free.Zamiast marudzić że sezon się kończy można posłuchać dobrej muzy i śpiewu.Koncert nie na powietrzu ale w Amfiteatrze w sali. Radom ul. Parkowa.Na koncercie przy okazji będą do kupienia cegiełki po 10 zeta (można kupić i 10 a można i wcale) dla gitarzysty Michała Kunysza.chłopak po wylewie i z nie lekką sytuacją finansową. http://youtu.be/TnYmvEbWxBoRuszcie dupy z kanapy, weźcie swoje połówki niech się też ucieszą. nie che mi się edytować jak ktoś chce więcej info to z chęcią na pw ,tutaj lub telefon /mam w profilu/ Edytowane 13 Listopada 2012 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 oooo wypas, postaram sie byc ........dzieki za info :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) Drodzy Koledzy mam pytanie... Wywazacie kola w swoich maszynach gdzies w Radomiu? Szukalem ale tylko jedna firme znalazlem w miescie na ul Kwiatowej... Edytowane 15 Listopada 2012 przez Tomasz Rokita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ja wyważałem w "Centrum" na ul.Kelles-Krauza 12 Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Wekend wygląda tak.Dla melomanów Piątek 19:00 Amfiteatr ul Parkowa 1 informacja wyżej co za koncert.Sobota dla chętnych na pogaduch przy piwie od 19:00 Złota Grota ul Domagalskiego .Po wyjściu z tunelu dworcowego w kierunku bazaru Śląska kierujemy się w lewo a potem na czuja czy słuch szukamy knajpy. Ci najstarsi w lokalu to nie koniecznie my .Bawią się też i emeryci. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Do opon polecam goscia na moim osiedlu czyli na Wosnikach. Wjazd Sucha/Wosnicka i po prawej przed Bulwarową. Wywaza, pompuje, korkuje a nie liczy drogo jak w centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Dzieki za pomoc... Z tego co wiem moje kola teraz nie byly wywazane.. Wymieniam opony, wywaze i zobaczymy cz poczuje roznice :-) swoja droga nie wiem gdzie zaopatrujecie sie w opony ale ten sklep wydaje sie ciekawy... moze komus sie przyda ;) www.topgumy.pl Edytowane 16 Listopada 2012 przez Tomasz Rokita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Tak na prawde to powinno sie załozyc opone, pojezdzic tydzien/dwa zeby sie ułożyła i dopiero wywazyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dzieki za pomoc... Z tego co wiem moje kola teraz nie byly wywazane.. Wymieniam opony, wywaze i zobaczymy cz poczuje roznice :-) swoja droga nie wiem gdzie zaopatrujecie sie w opony ale ten sklep wydaje sie ciekawy... moze komus sie przyda ;)www.topgumy.pl Ciekawa strona, ciekawe ceny....Ale u siebie mam taniej......I to nie tylko dla siebie, ale jak sobie tam chcecie.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Titi dobrze wiedziec ;-) widze ze musze spisac liste czesci i udac sie do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Wymieniam opony, wywaze i zobaczymy cz poczuje roznice :-)Zwróć uwagę temu co będzie wymieniał, że na oponie powinno być oznaczenie gdzie powinien znajdować się wentyl, bo nie wszyscy o tym wiedzą np. na Kelles-Krauza jak mi wymieniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi